Пустите пролеће у свој дом

Промо

12. 05. 2021. у 12:53

Годишње доба које свима увек донесе радост, али и нову енергију и свежину, свакако је пролеће. Природа се буди, а у складу са променама у природи, можете унети и неке у свој дом и учинити да ваш ентеријер заблиста у новом сјају и пружи вам праву оазу за уживање.

Пустите пролеће у свој дом

Фото: Промо

Како бисте учинили да вашим домом овог пролећа завлада нова енергија, а истовремено испоштовали актуелне трендове, софе са оштрим и грубим линијама, великим јастуцима и наглашеним руконаслонима замените софама малих димензија са заобљеним ивицама. У овај тренд одлично се уклапа лежај МОНДО, који ће допринети отворености простора, а уз то је и веома практичан.

Фото: Промо

 
Додатна декорација, у комбинацији са ситним и једноставним комадима намештаја, допринеће контрасту у трпезаријском амбијенту, а уколико се определите за трпезаријску столицу ХТЦ-118 и трпезаријски сто МАX С, сасвим сигурно ћете унети пролећну свежину у свој трпезаријски простор.

Фото: Промо

 

Слободно будите храбри у одабиру боја, јер су у оваквим ентеријерима пожељне експлозије боја, у комбинацији са смелим тапетама и бојом зидова, а простор ће умирити комади намештаја који су једноставнијих облика и неутралнијих тонова. Идеалне комбинације уз то су угаоне гарнитуре ЦОМО и НОРА Ф, које ће захваљујући смиреном дезену и сведеном дизајну допринети естетици простора.

Фото: Промо

 

Фото: Промо

 

Уколико ипак бирате мирније боје, у уређењу користите више органског материјала, као и смелије конструкције намештаја, од ратана или дрвета. Идеално решење у том случају је љуљашка ДРЕАМ-Л од браон ратана, која ће вам приуштити уживање у сунчаним пролећним данима на тераси или у дворишту, а њен модеран изглед чини је атрактивним детаљем у амбијентима савремених домова.

Фото: Промо

 

Фотеља НЕW YОРК освежиће својим дизајном ентеријер вашег дневног боравка, а дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да је комбинујете са зидовима топле палете боја, у земљаним тоновима. Зелене биљке увек су освежење, а доприносе и хармонији у простору, као и постизању мира и баланса.

Фото: Промо

 

Овим малим променама у ентеријеру створићете диван кутак у коме се можете опустити овог пролећа. Пустите пролеће у свој дом и препустите се уживању!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)