Класичан стил за ентеријер у тренду

Промо

21. 04. 2021. у 15:25

КЛАСИЧАН стил у уређењу ентеријера одликују симетрија, скколад и осећај раскоши, а важно је напоменути да никада не излази из моде и да је непролазан. Одабиром овог стила створићете ванвременски амбијент, само је важно пажљиво одабрати елементе намештаја и додати детаље који ће га оплеменити.

Класичан стил за ентеријер у тренду

Фото: Промо

Типичан представник класичног стила је колекција КОРА. Чини је више од тридесет комада намештаја у белој и браон боји, који вам омогућују најразличитије комбинације, обезбеђујући сву потребну функционалност.

Бела боја је увек пожељна у дому, а елементи колекције КОРА у овој боји су нежног, префињеног изгледа. Имају металне ручице са доста детаља, уз које се одлично уклапају нежне, пастелне боје зида, намештаја и декорације. Одговарају им и флорални мотиви неутралних тонова на зидовима, мада су за мирнији ентеријер одличан избор и розе или љубичаста.

Широк избор комада намештаја у овој колекцији пружа вам могућност да користите све сегменте, а можете изабрати и један комад, па око њега направити удобан кутак у дому.

Фото: Промо

Одабиром угаоног дела на најбољи начин ћете искористити сваки кутак своје дневне или спаваће собе. Угаона комода КОРА ККН1, у белом дезену, поседује практичан простор за одлагање драгих ствари и одлично се уклапа у амбијент, а савршен додатак комоди је полузастакљена угаона витрина КОРА КНН1, идеална за дневну собу. Додатна полица, попут отворене полице КОРА КР1, савршена је за излагање омиљених књига, успомена и декорације, а уколико више волите полузастакљене комаде можете одабрати витрину КОРА КРW1.

Отмени изглед вашој спаваћој соби пружиће гардеробер КОРА КС1, који поседује двокрилни део са две функционалне фиоке за одлагање и сортирање ствари, а снажан утисак оставиће и комода КОРА КК2, која се савршено уклапа уз гардеробер, а уз то садржи четири фиоке и веома је практична.

Комода КОРА КК4 право је решење за амбијент ваше дневне и спаваће собе, или предсобља, и уклапа се заиста у сваки амбијент. Осим привлачне естетике, одликује је и изражена функционалност. Њена горња полица може послужити за додатну декорацију, а одабиром сиве боје за зид постићи ћете контраст, али и испоштовати актуелне трендове.

Колекција КОРА у браон боји, на располагању је за љубитеље класичног стила, али тамнијег дрво декора. Пристају јој зидови тонова из топлије палете, углавном боје земље и сунца, до интезивних колорита жуте, наранџасте и зелене боје. Уколико радије бирате тапет на зиду, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да буде са орнаментима неутралних нијанси песка.

 

Фото: Промо

Уметнички детаљи од керамике и порцелана, или метала, чију боју би требало ускладити са бојом метала ручица на намештају, сјајна су декорација за овакве амбијенте.

Уколико одлучите да направите малу кућну библиотеку, књигама можете испунити застакљену витрину, попут витрине КОРА КРW2. Неизоставни део дневне собе је и ТВ полица, а ТВ полица КОРА КРТ одлично се уклапа у овај стил. Како би дневна соба била комплетно опремљена и дала потпуни комфор, клуб сто КОРА КЛ2 је такође њен неопходан елемент.

Пожељно је да амбијенти буду светли, са пуно собног биља, а сјајни додаци оваквим ентеријерима су лампе, стаклени или кристални лустери, као и свећњаци.

Одабиром било којих елемената из колекицје КОРА, у белој или браон боји, сасвим сигурно нећете погрешити, јер класичан стил никада не излази из моде. Оно што је важно је да пратите свој унутрашњи осећај и креирате амбијент који вам прија и у коме ћете свакодневно да уживате.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)