За топлу добродошлицу у дом

Промо

06. 04. 2021. у 16:59

Свесни смо тога колико је први утисак важан, како при упознавању са неким, тако и у многим другим ситуацијама. Уколико ту чињеницу пренесемо на дом, јасно је да први утисак када се у њега уђе свакако представља предсобље.

За топлу добродошлицу у дом

Форма идеале

Оно је огледало дома, добродошлица за све ваше госте, али пре свега за вас, који му се свакодневно враћате, па је због тога важно приступити са љубављу и пажњом његовом уређењу.

Предсобља су најчешће мали простори, а ваша очекивања су велика. Желите да буду лепа, а истовремено и практична. Ове захтеве није лако помирити, али то свакако није немогуће, само је важан прави одабир елемената, како би се простор максимално искористио, а опет био и естетски привлачан.

Ако желите елементе предсобља који ће се прилагодити различитим стиловима, али са друге стране и обезбедити сву потребну функционалност, решење су елементи предсобља АСТОР. Нежна комбинација корпуса у декору сивог храста и фронтова пресвучених белом лак фолијом, пружа могућност комбиновања артикала из ове колекције са моделима намештаја разноврсног колорита и текстуре.

За модерно уређење већих предсобља, предлог је комбинација свих елемената предсобља АСТОР, а уколико располажете са мање простора, неопходне елементе бирајте са пуно пажње, али тако да задовље ваше потребе. У сваком случају, елементи не заузимају много места, а веома су функционални.

Елементи за одлагање гардеробе увек су потребни, а елемент предсобља АСТОР П2 обезбедиће вам простор за качење, горњу полицу за торбе и доње полице за ципеле или јакне које више не носите. Функционалност има и мали чивилук АСТОР ЦИВ, који поседује мат качилице и практичну полицу за одлагање. Доњи елемент АСТОР КОМ такође је веома практичан, јер осим што се користи за одлагање обуће, има и тапацирану површину коју можете користити за седење, тако да му је улога вишеструка.

Неизоставни део предсобља је и огледало, а огледало АСТОР ОГ М одлично ће се уклопити са осталим елементима.

Форма идеале

 

Интензивне И топле боје зидова предсобља су одлично решење за оне који желе да унесу динамику боје у дом. Елементе предсобља АСТОР комбинујте са сивим зидом, уколико сте љубитељ хладнијих тонова, а у случају да желите нешто мирнији и опуштенији улазак у свој дом, предлог је да елементе комбинујете са белим зидом.

Сјајну завршницу амбијенту даће додатни детаљи. Како бисте простор учинили још атрактивнијим, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да то учините уз простирку која ће имати геометријске мотиве, а ако вам је потребно још светлости, онда можете да поставите и неку лампу у своје предсобље. Додатни извори светла су увек добродошли, за прављење пријатне атмосфере.

За мања предсобља, практични су чивилук и део за ципеле, а додатни простор за одлагање обезбедиће вам плетене корпе, које ће уједно послужити и као декорација. Како на малом простору нема места за још додатних комода, полица, ормара, можете поставити слике на зид и на тај начин постићи посебну динамику. Биљке су увек прелеп додатак, а можете и њих да окачите на зид, уместо да их ставите на под.

Форма идеале

 

За коју год комбинацију елемената да се одлучите креираћете одличан амбијент, а одабраним детаљима и декорацијом додатно ћете улепшати простор који ће бити топла добродошлица при сваком повратку у дом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)