Спаваћа соба из снова

А.Е.

23. 03. 2021. у 16:31

Ако бисмо вас питали за омиљену просторију у дому, верујемо да би то била спаваћа соба. Чињеница је да се на том месту проведе готово трећина живота, и да је то амбијент који видите пре него што заспите и прво што угледате када се пробудите, стога веома је важно да то буде простор који одише позитивном енергијом и који је пријатан за одмор.

Спаваћа соба из снова

Форма Идеале

Неутралне боје су најприкладније за спаваћу собу, лаке су и захвалне за уклапање, а само малим додатним изменама у декорацији и детаљима освежићете изглед амбијента. Добар избор је и дрво декор, а елементи колекције КЕНТ задовољиће све амбијенталне захтеве за љубитеље неутралних ентеријера. Нежна хармонија боја, текстуре и облика система елемената КЕНТ уноси додир отмене класике и рафинираног укуса у спаваћу собу и доприноси да ваша спаваћа соба постане остварење сна – на јави. У декору белог, са детаљима сивог храста, елементи колекције КЕНТ идеално се уклапају у различите ентеријерске замисли.

Централно место спаваће собе свакако заузима кревет, а брачни кревет КЕНТ БК 160, који припада рустичном стилу и једноставне је форме, дозвољава уклапање у разне амбијенте.

У зависности од димензија ваше спаваће собе, за одлагање гардеробе можете да бирате између гардеробера или ормара из колекције КЕНТ. Гардеробер има мало већу ширину и дубину од ормара, а оба ова комада имају огледала која доприносе и визуелном увећању простора, а важна су и за рефлектовање светлости у простору.

Савет је да обавезан део спаваће собе буде и комода, јер је изузетно функционална и практична за одлагање, а њена горња полица савршена је и за постављање декорација. Комода КЕНТ 160 3К3Ф поседује систем од три практичне фиоке и три затворена сегмента која су идеална допуна гардеробном делу.

Огледало КЕНТ ОГ М, у декору белог храста, може да буде сјајан детаљ изнад комоде, а у том случају горња полица комоде може послужити и за одлагање шминке, накита, па ће ово бити кутак који ће вам постати омиљен за јутарње и вечерње спремање.

Форма Идеале

 

Ноћни ормарићи поред кревета могу бити веома корисни, а врло функционалан је ноћни ормарић из колекције КЕНТ, који поседује две практичне фиоке, док вам горња плоча може послужити за одлагање омиљене књиге или декорацију.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују неутралну декорацију и неутралне зидове, а могућности за комбиновање су заиста бескрајне. Комбинација неутралних са другим бојама може допринети утиску да ваша соба буди креативност и инспирацију, или можда и истоћу и једноставност. Флорални тапет може сјајно разбити монотонију и променити доживљај ентеријера, а земљаним тоновима можете приказати у просторији упорност и снагу.

Комбинацијом боја на постељини, јастуцима и декорацијом можете створити буквално нову спаваћу собу. Како је дошло пролеће, детаљи у зеленој, розе, жутој боји потпуно ће освежити амбијент.

Форма Идеале

 

Осим спаваће собе и остатак дома можете да уредите елементима КЕНТ колекције.

За дневну собу предлог су витрина, ТВ и зидна полица, а могућност додавања расвете додатно ће улепшати све елементе, као и амбијент. КЕНТ вас може сачекати и одмах по уласку у ваш дом, или бити ваш партнер у кухињи, дизајнираној да задовољи функционалне и естетске захтеве у опремању амбијента кухиње.

Овим корисним саветима додајте још мало маште и уживајте у омиљеном кутку из снова!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)