Упустите се у креирање радног кутка у дому

Промо

19. 03. 2021. у 12:02

Креирање радног кутка у дому можда делује изазовно, али уколико тренутно радите од куће или тек понекад од куће обављате неки посао, свакако је пожељно да имате и простор који је функционалан и прилагођен за рад.

Упустите се у креирање радног кутка у дому

Фото: Промо

Важно је да радни простор задовољи ваше жеље и потребе, као и да буде пријатан кутак у коме ћете са задовољством обављати своје радне задатке.

Уколико се упустите у овај изазов, треба да знате да је одабир одговарајуће локације веома важан, а пожељно је да, уколико је то могуће, одаберете део дома који има приступ дневном светлу, попут простора испод прозора или поред балконских врата. Уколико немате могућност приступа дневном светлу, обавезно обезбедите неопходну количину вештачког светла.

Први и неизоставни комад радног кутка свакако јесте радни сто, а компјутер сто ЛЕО, у опак белом дезену, са функционалним системом фиока, донеће вам могућност за беспрекорну организацију радног простора.

Што се тиче одабира боја за радни простор, у основи треба да буду неутралне боје, нијансе сиве или беж, које ће пружити хармонију у простору. Уколико су ваш избор ипак интензивније боје, савет је да буду присутне у виду детаља - нијансе жуте ће мотивисати на рад, наранџаста ће вам дати енергију, а плава ће вас умирити.

Додатној уштеди простора допринеће компјутер сто АРХИМЕД, у комбинацији декора сивог храста и црног дрвета, будући да је базиран на савременом дизајну који се заснива на доброј организацији малих простора. Састоји се од радне површине стола и подесивог елемента који се може монтирати под углом од 90 и 180 степени и идеално ће послужити за сортирање докумената и важних ствари јер поседује три практичне фиоке и отворени део са полицом.

Површину за радни простор можете лепо искористити и оријентацијом радног стола према зиду, што је посебно практично за мање просторије, а пружа и могућност додавања елемената за одлагање, попут зидних полица или комода. Уколико имате више простора на располагању, позиција стола може бити таква да су вам леђа окренута ка зиду, што ће обезбедити нешто комфорнији кутак за рад.

Сјајан одабир за модеран амбијент је компјутер сто ЕЛАН, у комбинацији сивог храста и белог лак дезена, а полице у затвореном преградном делу и практична фиока доносе довољно простора за одлагање књига и најразличитијих предмета неопходних за несметани рад. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу и комбиновање полица и комода уз овај сто, попут полица МАУРО, БУКИ или комода ЦХЕЛСЕА. Поред практичности, ови додатни елементи учиниће ваш простор уреднијим.

Фото: Промо

 

Уз добру осветљеност, одабир одговарајућег радног стола и додатних елемената, обавезни комад радног простора је и радна столица, а избор попут канцеларијске столице НФ-905 пружиће вам сву неопходну удобност, а истовремено учинити ваш радни кутак модерним и привлачним.

Ово су неки основни кораци и савети за креирање радног кутка у вашем дому. Важно је свакако да он поприми ваш лични печат кроз остале детаље и декорацију, како би вам био пријатан за рад и постизање жељених резултата.

Фото: Промо

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)