„ХИПОЛ“ ЈЕДНА ОД ОКОСНИЦА САРАДЊЕ СРБИЈЕ И ИРАНА: Његова екселенција Рашид Хасанпур посетио нашег јединог произвођача полипропилена

K. Lalić - Spirković

10. 06. 2023. у 14:57

ЊЕГОВА екселенција Рашид Хасанпур, амбасадор Исламске Републике Иран у Београду, посетио је "Хипол" из Оџака поводом потенцијалне сарадње "Хипола" и иранских компанија.

„ХИПОЛ“ ЈЕДНА ОД ОКОСНИЦА САРАДЊЕ СРБИЈЕ И ИРАНА: Његова екселенција Рашид Хасанпур посетио нашег јединог произвођача полипропилена

Фото: Новости

Мотивисан и стручан кадар, узданице привредног развоја Србије, јединог произвођача полипропилена у Републици Србији и земљама бивше Југославије, на челу са менаџмент тимом "Хипола", данас је дочекао Његову екселенцију Рашида Хасанпура, амбасадора Исламске Републике Иран у Београду.

 - Захваљујемо нашем драгом пријатељу, поштованом амбасадору, што је одвојио време и посетио нас. Почаствовани смо! Долазите нам од срца и тако Вас прихватамо - менаџмент тим "Хипола" овим речима поздравио је дипломату.

Фото: Новости

 - Пуно вам хвала на добродошлици, битно је да постоји како воља, тако и капацитети, као и да не постоји ниједно ограничење за сарадњу "Хипола" са Ираном. Ниједну подршку и сарадњу нећемо ускратити. Заиста би била штета да има толико жеље, могућности и воље да се ради, а да ми то не спроведемо. Сигуран сам да, чим уобличите своју сарадњу са Ираном и иранским компанијама, ће то бити једна од окосница сарадње Ирана и Србије. За реализацију таквог циља ми смо уз вас. На нашем заједничком путу сви су семафори зелени - рекао је  амбасадор Исламске Републике Иран у Београду Рашид Хасанпур.

Фото: Новости

Менаџмент тим "Хипола", који проналази иновативна решења у свакој области пословања, од развоја, производње и услуга, до комуникације са клијентима и њиховог задовољства, преставио је Његовој екселецнији, амбасадору Исламске Републике Иран у Београду, Рашиду Хасанпуру фабрику, прво путем кратке презентације, а затим обиласком.

Треба истаћи да "Хипол" има 45 година искуства, ради 24 сата дневно, 365 дана у години, као и да је једини произвођач полипропилена у Републици Србији и земљама бивше Југославије, са производним капацитетом од 35.000 т полипропилена годишње.

Сви производи "Хипола" су здравствено испитани и могу бити употребљени у сврхе паковања хране и пића. Лабораторије су акредитоване, независне и кредибилне.

Бројне индустрије примењују полипропилен: за производњу амбалаже за храну и пиће, у здравству - за производњу медицинске опреме, у грађевинарству - за цеви и осталу опрему, затим аутомобилска индустрија и текстилна индустрија. Постоји преко 100 артикала који се производе од тог гранулата.

"Хипол" важи за веродостојну компанију вредну поштовања.

 - Врло ми је драго што смо овде са вама, што смо ваши гости, што смо имали прилику да вас упознамо и то све са циљем и у правцу формирања једне стабилне и трајније сарадње. Веома су била корисна, како објашњења, тако и обилазак. Лично сам уверен да ваша компанија може бити једна од окосница економске сарадње Ирана и Србије - закључио је Рашид Хасанпур, амбасадор Исламске Републике Иран у Београду.

 
 
 
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)