ИМАМО ДОВОЉНО НОВЦА ЗА НОВЕ МЕРЕ Мали: Никакве празне приче, настављамо са побољашњем животног стандарда (ФОТО)

Новости Онлајн

08. 06. 2023. у 16:32

МИНИСТАР финансија Синиша Мали огласио се поводом нових мера које је јуче представио председник Србије Александар Вучић.

ИМАМО ДОВОЉНО НОВЦА ЗА НОВЕ МЕРЕ Мали: Никакве празне приче, настављамо са побољашњем животног стандарда (ФОТО)

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

- Јавне финансије Републике Србије су у потпуности стабилне, захваљујући одговорној економској политици коју водимо и поносан сам што настављамо да нижемо успехе и што у доба светске економске кризе, можемо да покажемо резултате грађанима Србије и да их конкретно помогнемо и подржимо. Дакле, никакве празне приче, већ конкретне економске мере које ће побољшати квалитет живота грађана Србије и допринети да они живе боље.

Председник Александар Вучић је већ представио нове мере, за које имамо довољно новца, оне ни на који начин неће утицати на стабилност јавних финансија, а истовремено имамо реалан раст дохотка грађана.

Дакле, новца имамо довољно, јавне финансије остају стабилне, настављамо са реформама, са капиталним пројектима, и истовремено побољшавамо животни стандард грађана Србије било кроз повећање њихових примања, било кроз једнократна давања.

Све своје обавезе измирујемо на време, а због бољих економских резултата од планираних имамо довољно средстава за све нове мере, написао је Мали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (67)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!