ПРОЈЕКТИ КОЈИ ЋЕ ПРОМЕНИТИ ЛИЦЕ НАШЕГ ГРАДА Мали на састанку поводом изградње Националног стадиона и новог сајма (ФОТО)

Новости онлине

02. 06. 2023. у 11:40

Данас је са представницима надлежних предузећа одржан састанак поводом планова који се тичу изградње Националног стадиона и новог сајма.

ПРОЈЕКТИ КОЈИ ЋЕ ПРОМЕНИТИ ЛИЦЕ НАШЕГ ГРАДА Мали на састанку поводом изградње Националног стадиона и новог сајма (ФОТО)

Instagram Printscreen

Састанку је присуствовао министар финансија Синиша Мали, који је на свом Инстаграм налогу написао:

- Данас смо са представницима надлежних предузећа, институција и извођача радова одржали још један у низу оперативних састанака који се тичу изградње Националног стадиона и новог сајма. Када се ради о овако великим пројектима, много је већи посао који треба да урадите пре самог почетка изградње, а пре свега у смислу свих правних и процедуралних ствари, добијања неопходних дозвола итд. Зато мислим да смо већ урадили велики посао, а очекујемо да након насипања терена и изградње инфраструктуре, крене и сама изградња објеката. Као што смо изградили Београд на води, тако ћемо изградити и ове велике пројекте, који ће променити лице нашег града, али и омогућити нашој земљи да буде домаћин неких великих спортских и културних манифестација. Поносан сам и што упркос кризи која траје већ неколико година, нисмо одустали ни од једног пројекта и што успевамо да радимо, градимо и идемо даље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)