MERCATOR-S ПОЗИВА МАЛЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ: Постаните део најпродаванијег бренда домаћих производа “Укуси мога краја”

Промо

25. 03. 2023. у 10:00

АКО производите традиционалне српске производе, по аутентичној домаћој рецептури, са сировином која је 100% настала у нашој земљи, позивамо вас да се пријавите на конкурс “Укуси о којима ће се причати” и постанете део бренда Укуси мога краја

MERCATOR-S ПОЗИВА МАЛЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ: Постаните део најпродаванијег бренда домаћих производа “Укуси мога краја”

Фото: Промо

Свако ко прави домаћу храну, ко воли свој крај Србије и ко уме да прича кроз укусе – добродошао је да се упише на мапу Укуса мога краја! Сви мали произвођачи већ данас, а најкасније до 20. маја могу да посете www.ukusimogakraja.rs,, попуне веб формулар и постану део асортимана једног од најпознатијих српских брендова.

 

Укуси мога краја су линија традиционалних српских производа која је на почетку бројала само 6 привредника и 24 производа, а данас има 40 произвођача и више од 200 најлепших домаћих намирница, разних укуса, прелепих крајева, јединствених рецепата и невероватних људи.

 

Компанија Mercator-S, која је покренула овај јединствени бизнис модел усмерен на јачање малих произвођача и привреде Србије, већ осам година улаже у идеју да се аутентични производи вредних српских привредника нађу на што више трпеза широм земље.

 

Сваки произвођач је аутентичан, а сваки производ уникат. Ипак, постоји нешто што им је свима заједничко - страст према ономе што раде и љубав према свом крају, рекла је Љиљана Зековић, директорка Сектора за развој трговачке робне марке, у компанији Mercator-S, и додала: “Ми се заиста трудимо да у Укусе мога краја укључимо оно најбоље из свих крајева Србије, и да потрошачи широм наше земље, у својој најближој ИДЕА, Рода или Mercator продавници, могу да купе домаће производе које највише воле. Зато се надамо да ће се на наш конкурс јавити много квалитетних породичних фирми с којима ћемо заједно стварати укусе о којима ће се причати”.

 

Компанија Мерцатор-С позива све мале произвођаче аутентичне српске хране, чуваре традиције и доброг укуса наших крајева, да посете www.ukusimogakraja.rs, попуне пријаву за конкурс И постану део укуса о којима ће се причати.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВО УОПШТЕ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Никола Јокић шокирао саиграче усред НБА финала