РЕГИСТРАЦИЈА НА Е-АГРАР: Помоћ саветодаваца пољопривредницима у Борском округу

С. М. ЈОВАНОВИЋ

20. 01. 2023. у 18:13

ПОЉОПРИВРЕДНИ произвођачи у Борском округу свој еИД број за приступ платформи еАграр могу да преузму и у Пољопривредној саветодавној стручној служби Неготин.

РЕГИСТРАЦИЈА НА Е-АГРАР: Помоћ саветодаваца пољопривредницима у Борском округу

Фото: С.М.Ј.

Да би пољопривредним произвођачима помогли да се региструју на еУправу, стручњаци Пољопривредне саветодавне и стручне службе Неготин дежураће од 21. до 27. јануара. У просторијама ПССС Неготин дежурство је организовано 21. и 22. јануара од 9 до 13 часова. Од 23. до 27. јануара стручњаци неготинске Пољопривредне саветодавне и стручне службе (ПССС) дежураће од 9 до 14 часова у просторијама Градске управе у Бору, као и у зградама општина Неготин, Kладово и Мајданпек и у просторијама Месне канцеларије у Доњем Милановцу.

-Регистрација пољопривредника на е-Управу обавезна је за пољопривреднике који желе подстицаје у пољопривреди у наредном периоду те овим путем позивамо све пољопривредне произвођаче да дођу у наведеним терминима како би урадили процес регистрације – каже Владица Гавриловић, директор ПССС Неготин.

Идентификациони лични број, еИД пољопривредници могу да преузму и код неготинских саветодаваца који ће им у томе бесплатно помоћи наредних седам дана.  

-Ово је посао од изузетног државног значаја. Пољопривредници сада свој еИД могу добити и код нас као и у пошти, Трезору или МУП-у. Ми ћемо им током ових дежурстава додатно инсталирати и апликацију и електронски потпис у клауду, за разлику од осталих институција -  додаје Гавриловић.

Нови информациони систем е-Аграр уводи се у циљу модернизације и убрзања процеса уписа или промене података у Регистру пољопривредних газдинстава  као и одобравања и исплате подстицаја у пољопривреди.

-Напомињем да су основни предуслови за регистрацију на е-Управу поседовање личне карте или пасоша, поседовање мејл адресе, паметни телефон, Андроид или ајфон или квалификациони електронски сертификат. Носилац газдинства мора лично да дође, а уколико не поседује паметни телефон може да дође са чланом газдинства који има такав телефон – истиче Владица Гавриловић, директор ПССС Неготин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

Тим Николе Јокића у финалу Западне конференције "помео" је Лос Анђелес лејкерсе, а звезда "језерџија" је том приликом у потпуности разочарала. И направила потом корак који је многе изненадио.

26. 05. 2023. у 22:35

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

НИКОЛА Јокић је један од најдоминантнијих кошаракаша садашњице, ако не и најдоминантији, а мало ко је то могао да претпостави у лето 2015, када се отиснуо пут НБА лиге. Заправо, само један човек је тада "знао" какво "српско чудо" следи. Или би можда оно "знао" требало писати без наводника...

26. 05. 2023. у 20:25

Коментари (0)

АМЕРИЧКИ НОВИНАРИ НИСУ МОГЛИ ДА ВЕРУЈУ: Никола Јокић пред НБА финале одржао конференцију за штампу какву медији нису очекивали