ВЛАДА СРБИЈЕ УСВОЈИЛА ОДЛУКУ: Цена хлеба ограничена на још 60 дана

Танјуг

06. 10. 2022. у 15:41

ВЛАДА Србије усвојила је на данашњој седници измењену Уредбу о обавезној производњи и промету хлеба, којом је цена ове намирнице ограничена на још 60 дана, а у циљу спречавања већих поремећаја и очувања животног стандарда становништва.

ВЛАДА СРБИЈЕ УСВОЈИЛА ОДЛУКУ: Цена хлеба ограничена на још 60 дана

Фото Танјуг

На седници је усвојен Меморандум о разумевању између Владе Републике Србије и Роће д.о.о Београд у области развоја и истраживања прецизне онкологије, који је данас са овом компанијом потписала председница Владе Ана Брнабић.

Реч је о сарадњи у области прецизне онкологије која би се односила на изградњу способности и капацитета кроз истраживачке пројекте, дијагностичка, клиничка, економска и питања имплементације, као и омогућавање проширење приступа прецизне медицине на пацијентима са карциномом плућа.

Такође, окупљањем свих националних актера у области рака плућа, олакшао би се рад српског здравственог система у овој области у циљу заједничког стварања боље будућности за пацијенте, наведено је у саопстењу са седнице Владе Србије.

БОНУС ВИДЕО: ДЕСИЛО СЕ ПРЕ 36 ГОДИНА - Храбар потез Милутина због ког је добио награду Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен