ВЛАДА СРБИЈЕ ОТВОРЕНА ЗА ДАЉЕ ПРЕГОВОРЕ: Разговори са пољопривредницима трају и даље

Танјуг

16. 08. 2022. у 15:01

ПРЕГОВОРИ Владе Србије са пољоривредницима трају, а представници владе су и данас ту за финализацију договора, речено је Танјугу у влади.

ВЛАДА СРБИЈЕ ОТВОРЕНА ЗА ДАЉЕ ПРЕГОВОРЕ: Разговори са пољопривредницима трају и даље

Фото: Д. Балшић

Према информацијама Танјуга, у влади понављају да је читав тим на челу са премијерком Аном Брнабић и данас у Влади, те да су њихова врата широм отворена за пољопривреднике и да очекују наставак преговора. 

Речено је да је у досадашњим разговорима постигнут изузетно висок степен сагласја две стране и да се надају да ће преговоре успешно привести крају и на задовољство свих.

Танјуг сазнаје да је Удружење Иницијатива за опстанак пољопривредника јутрос одбило предлог владе, који им је послат у току ноћи, а према коме би цена сунцокрета била 70 динара по килограму. 

Фото: Танјуг

Речено је да је предлог укључивао подстицај од 20 динара по литру горива за 80 литара по хектару, као и премију за млеко за наредни квартал од 15 динара по литру.

Танјугу је пренето да су удружења Стиг, Јужни банат и Крагујевац послала Влади Србије нове предлоге, које влада разматра и о којима ће се изјаснити у току дана.

БОНУС ВИДЕО:

АНА БРНАБИЋ НИЈЕ НАСЕЛА НА ПРОВОКАЦИЈЕ: "Морам да погледам и чујем сама, па ћу вам онда одговорити"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

МОЖЕ СТОМАК ДА ЗАБОЛИ Србин купио крофну са кремом - остао у шоку кад ју је пресекао и видео шта има у њој (ФОТО)