ШОКАНТАНЕ ТВРДЊЕ ТОМЕ ФИЛЕ: Ђинђић и њему блиски узели су од Американаца за изручење Милошевића 50 милиона долара!

Novosti online

04. 04. 2021. у 22:47

СЕРИЈА о последњим данима Слободана Милошевића пред хапшење изазвала је бурне реакције, а има и оних који су незадовољни. Незадовољна је и његова ћерка Марија Милошевић која је, како пишу медији, најавила тужбу.

ШОКАНТАНЕ ТВРДЊЕ ТОМЕ ФИЛЕ: Ђинђић и њему блиски узели су од Американаца за изручење Милошевића 50 милиона долара!

Foto: Printskrin

Адвокат Фила каже да је серија фикција и уметничко дело са уметничким слободама, а да је у серији приказано како је Милошевић одбио да се одазове позиву истражног судије, да да исказ и да је зато све то и настало.

- У својој књизи сам забележио да захтев за хапшење није ни постојао - рекао је Фила у ХитТвиту.

Тврди да су покојни премијер Зоран Ђинђић и његови најближи сарадници 2001. године од Американаца добили 50 милиона долара у кешу за хапшење Слободана Милошевића и његово изручење Хашком суду. Фила каже да ТВ серија управо има задатак да сакрије ту страшну истину и да покуша да наметне лаж као истину.

- Милошевић је изручен у Хаг, противно одлуци уставног суда, а да би се добиле додатне паре. Зашто нису у затвору сви они који су прекршили гаранције да неће бити изручени Хагу? Да је Милошевић знао да неће бити изручен, не би тражио гаранције. 50 милиона долара су основ зашто је ухапшен, није постојао захтев истражног тужиоца, никакав захтев није достао, него су мангупски покушали да га насамаре и одведу - каже Фила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)