ОВО ЈЕ ХЕРОЈ КОЈИ ЈЕ СПАСИО БЕБУ ИЗ ЗАКЉУЧАНОГ АУТОМОБИЛА: Пред Домом здравља у Ивањици одвила се права драма - "Дете је било бледо" (ВИДЕО)

Новости онлајн

25. 02. 2021. у 10:50

ИСПРЕД ивањичког Дома здравља одиграла се права драма када је шестомесечна беба остала закључана у ауту где су се налазили и кључеви кола, документа и мобилни телефон од мајке.

ОВО ЈЕ ХЕРОЈ КОЈИ ЈЕ СПАСИО БЕБУ ИЗ ЗАКЉУЧАНОГ АУТОМОБИЛА: Пред Домом здравља у Ивањици одвила се права драма - Дете је било бледо (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/Infoliga

Не очекујући да ће систем самозакључавања сам одреаговати мајка је спустила бебу на седиште затворила врата и кренула ка својима. Међутим ауто се закључао.

Након више неуспелих покушаја да разбију стакло или на неки други начин допру до бебе у помоћ је притекао млади полицајац Немања Радовић који се ту случајно нашао.

- С мајком дошао код доктора и видео узнемирену жену на паркингу. Пришао сам јој да питам у чему је проблем. Покушао сам да развалим врата, разбијем стакло, али нисам успео. Знам из праксе да ако је дете узнемирено и плаче, може да изгуби доста кисеоника у затвореном простору. Жена је плакала, није имала телефон и није знала кога да окрене. Питао сам је да ли има резервне кључеве и за адресу, и отишао сам по кључеве. Када смо откључали врата аутомобила, дете је спавало али је било бледо. Беба је била добро на крају - испричао је Немања.

Плач бебе претворио се у смех када су на крају откључали аутомобил и изнели је напоље.

(Инфолига)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СТРУЧЊАЦИ САВЕТУЈУ: Нипошто не убијајте паука ако га видите у кући - постоји јак разлог