МИНИСТАР У КОПНЕНОЈ ЗОНИ БЕЗБЕДНОСТИ: Вулин уручио возила и опрему (ФОТО)

Novosti online

12. 12. 2020. у 15:52

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас полицијске службенике ангажоване у Копненој зони безбедности којим је уручио два возила и нову балистичку опрему, шлемове и панцире, средства осматрања, униформе и чизме, која ће им омогућити да буду безбеднији у обављању свога посла.

МИНИСТАР У КОПНЕНОЈ ЗОНИ БЕЗБЕДНОСТИ: Вулин уручио возила и опрему (ФОТО)

Фото: МУП

- Честа бесправна сеча шуме у овом простору веома забрињава све државне органе Републике Србије, а посебно смо забринути јер шиптарске банде веома често носе наоружање и веома често отварају ватру - рекао је министар Вулин.

Управо зато, како је навео, Министарство унутрашњих послова потрудило се да опреми припаднике који раде у Копненој зони безбедности и да не допусти да било ко од њих страда зато што није имао адекватну опрему.

Истакавши да је њихов посао веома тежак и скопчан са огромним ризиком, министар Вулин је истакао да са безбедношћу полицијских службеника у Копненој зони не сме да се игра и да никада не смемо да помислимо да смо довољно учинили да би они били безбедни и сигурни.

- Они чувају овај простор, нашу земљу и њихов живот је увек у опасности. Зато заслужују посебно поштовање, а од нас сваку помоћ - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХТЕО ЈЕ ДА ТЕ УБИЈЕ: Лауш избегао смрт на сету Боја на Косову