ИЗГУБИО БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминуо новинар Вечерњих новости Душан Стојановић

Novosti online

22. 07. 2020. у 11:50

ДУГОГОДИШЊИ новинар „Вечерњих новости“ Душан Стојановић (71) из Алексинца преминуо је у нишком Клиничком центру од последица корона вируса.

ИЗГУБИО БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминуо новинар Вечерњих новости Душан Стојановић

Фото: Д.М.

Стојановић је као дипломирани правник још седамдесетих година почео да гради каријеру новинара, дописника из Алексинца, паралено са одговорном функцијом коју је имао као секретар Алексиначких рудника.


Љубав према новинарству је победила па је Душан засновао радни однос у нашем листу пре 30 година и остао веран члан редакције све до пензије. Био је новинар који је умео да осети шта мучи обичног човека али је имао и бритко перо за оне које су своје позиције и функције злоупотребљавали. Међу новинарима омиљен због ведрог духа и смисла за хумор који га није напуштао ни у најтежим тренуцима.

Време и место сахране биће накнадно саопштени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (8)

ЈЕЗИВО: Хиљаде усташа дошло на Хрватска - Италија! И жене, и старци, сви певају страшне стихове!