INVICTUS CHALLENGE BY MOZZART НА ШТРАНДУ 10. ЈУНА: Придружите се „Непобедивима“ у рециклажи текстила

Промо

05. 06. 2023. у 16:00

ДРУГА овогодишња Invictus challenge by Mozzart трка очекује нас овог викенда на Штранду, а насловни спонзор догађаја, компанија Mozzart,, припремила је и овог пута ЕКО акцију за учеснике и посетиоце.

INVICTUS CHALLENGE BY MOZZART НА ШТРАНДУ 10. ЈУНА: Придружите се „Непобедивима“ у рециклажи текстила

Фото: Промо

У циљу пружања доприноса одрживом развоју и очувању природе, на омиљеном новосадском купалишту организоваће се прикупљање мајица за рециклажу, у сарадњи са еколошким удружењем „Зелени сад“. Сви који донесу мајице које више не носе уједно доприносе увећању хуманитарног фонда јер за сваки прикупљени комад Mozzart издваја средства и донира их овом удружењу за реализацију неког од њихових бројних еколошких пројеката.

Спајање спорта и екологије сада је већ постало добро позната традиција на Invictus challlenge by Mozzart тркама. Прошле године је Mozzartov тим под називом „Непобедиви“ чистио Петроварадин, потом се једрилица са називом ове компанија отиснула на Дунав како би очистила приобаље Штранда, а у завршници су фрушкогорске птице добиле нове домове направљене у сарадњи са удружењем „Сотско језеро“. Добра пракса је настављена и ове године па су „Непобедиви“ у марту на Петроварадинској тврђави са хуманитарно еколошком организацијом „Чепом до осмеха“ скупљали чепове од којих је потом направљен велики мозаик, у циљу скретања пажње на проблем загађења планете. 

Invictus challenge на новосадском Штранду је узбудљива авантура која обећава сјајну енергију и најављује долазак лета, а осим стазе дужине 1.5км са више од 30 захтевних препрека, такмичаре очекују и бројна изненађења изван ње. Пре почетка трке биће одржан мини турнир у одбојци на песку, док ће се након завршетка адреналинске авантуре са препрекама организовати и спортски квиз у ком ће посебно уживати љубитељи фудбала.

Тимски дух, узбуђење, адреналин, спорт и екологија одавно су постали синоними за Invictus challeng by Mozzart дружења па не пропустите прилику да 10. јуна подржите ову сјајну спортску манифестацију, одлично се забавите, али и дате допринос борби за боље окружење јер само када смо удружени у заједничком циљу постајемо непобедиви!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини