СУПРУГА СРБИНА НЕСТАЛОГ У ГРЧКОЈ У СУЗАМА: Полиција претражује камере и списак путника на броду - од Радована још нема ни трага

Novosti online

02. 06. 2023. у 09:37

ГРЧКА интензивно трага за држављанином Србије Радованом Јурачићем, који је нестао када је наводно из Атине бродом кренуо до острва Кос.

СУПРУГА СРБИНА НЕСТАЛОГ У ГРЧКОЈ У СУЗАМА: Полиција претражује камере и списак путника на броду - од Радована још нема ни трага

foto: Приватна архива

Радован се 28. маја укрцао у аутобус који је из Србије кренуо ка Атини. Затим је 29. маја требало да се укрца на путнички брод у луци Пиреј. Међутим, од тада му се губи сваки траг. Његов нестанак пријавила је породица.

О његовом нестанку говориле су сестра и супруга несталог Радована.

Јурачићева жена каже да су контактирале са полицијом, и да дају све од себе.

- Он се јавио са брода да је ушао на брод и да ће се јавити ујутру кад стигне на Кос, међутим то се није десило. Помаже нам српска амбасада у Грчкој. Човек из амбасаде је у контакту са полицијом, они су ангажовани, претражују камере, списак путника на броду, Телеком Србија је послала захтев за одобрење да му уђу у траг у телефон. Јавила нам се грчка новинарка из њихове емисије у којој ће бити све о његовом нестанку, тако да углавном све што смо могли и што је у нашој моћи, полиција, Интерпол, све... - кажу забринуте жена и сестра.

Када су контактирале са бродом на који се наводно укрцао супруг и отац, рекли су им да немају овлашћење да дају списак путника, али да ће га дати полицији.

- Желимо да кажемо да ако га је неко видео да нам се јаве, свака помоћ је добродошла. Надам се да ће га неко видети и да ће нам јавити, а ако било шта чују, да нам јаве - рекла је Јурачићева, расплакавши се.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)