У ЦЕНТРУ ПРЕДИВНОГ СУСА: All Inclusive услуга, лепа плажа и уживање у култури и историји града

Novosti online

23. 03. 2023. у 16:00

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* се налази у центру града Суса, на 17км удаљености од аеродрома у Монастиру и на 153км удаљености од аеродрома у Тунису.

У ЦЕНТРУ ПРЕДИВНОГ СУСА:  All Inclusive услуга, лепа плажа и уживање у култури и историји града

Фото: Промо

Hotel се налази у Сусу, у близини центра, на само пар минута шетње до Медине и луке. Хотел има укупно 222 собе, стандардне, супериор и апартмане. Хотел има ресторан домаће и интернационалне кухиње “The Opus” i “The Gourmet”, lobby bar, pool bar i beach bar. У хотелу је могуће чување деце, али се таква услуга додатно плаћа.

Фото: Промо

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* има своју плажу која се налази преко пута улице. Гости могу без доплате да користе сунцобране и лежаљке. Плажа је широка и пешчана.

Фото: Промо

Све собе имају Wi-Fi, балкон, климу, ТВ, фен за косу, сеф, туш кабину,сет за чај и кафу, минибар. Hotel има укупно 222 смештајне јединице са директним и делимичним погледом на море и погледом на град. Собе су стандардне, супериор и апартмани. У додатно плаћене услуге, које су гостима на располагању, убрајају се роом сервице, телефон и остало ван концепта.

Фото: Промо

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* има услугу All inclusive – доручак, ручак и вечера према хотелским правилима у главном ресторану. Такође, гостима су на располагању барови: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar као и ужине у одређено доба дана. Увозна алкохолна и безалкохолна пића и остало ван концепта, плаћају се додатно. Гостима су на располагању отворени и затворени  базен. Ту је и спа центар “Јумана спа” са  теретаном, 11 соба за масажу и затвореним базеном.Уколико желе масаже и остале услуге које нису обухваћене концептом, гости их могу користити уз одређену надокнаду.

Фото: Промо

Уколико сте се ове године определили за Tunis, али вам овај хотел из неког разлога не одговара, у понуди су бројни хотели, међусобно доста различити по месту на ком се налазе, по концепту, садржајима…

Фото: Промо

Ако се пак, нисте још увек определили за дестинацију, можемо вам предложити Egipat или Tursku, а у припреми је још једна сјајна дестинација. Уз све наведено, одлична је вест да се све резервације могу урадити из сопственог дома кроз опцију online rezervacije на нашем сајту. За додатне информације и питања, ту је и call centar 011 655 78 00.

Фото: Промо


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИСТАКНУТИ УМЕТНИК: Ово је Жигонов син, Иванин рођени брат