АКО СТЕ СПРЕМНИ ЗА ПРОЛЕЋНО РЕНОВИРАЊЕ ПОДА – ПОЧНИТЕ ОД ПОПУСТА!

Промо

23. 03. 2023. у 12:00

УКОЛИКО сте одлучили да овог пролећа реновирате кућу или стан и већ навелико бирате намештај, можда би било добро да застанете и размислите и о подовима које дуго избегавате мислећи да је то инвестиција коју не можете да приуштите свом дому.

АКО СТЕ СПРЕМНИ ЗА ПРОЛЕЋНО РЕНОВИРАЊЕ ПОДА – ПОЧНИТЕ ОД ПОПУСТА!

Фото: Промо

Саплитање о лајсне, камуфлирање финих спојева на вашем паркету који се претварају у шупљине, као и кораци који „шкрипе“, више нису опција.

Данас вам доносимо ДОБРУ ВЕСТ уколико планирате реновирање дома, јер уз добре ПОПУСТЕ можете да се опустите и почнете од пода.

Ламинатни подови, нису било какви подови! Они су решење нове генерације, иако за њих знамо већ дуго. Усавршене технике производње ламината, чине га све квалитетнијим избором, усклађеним са савременим начином живота, који је најрентабилнији, а чији усавршени дизајн нас, буквално, и са поштовањем према тој лепоти, „изува из ципела“.

За оне који желе реч више, ламинат је врста подова са пуно добрих страна - лако се поставља, није захтеван за одржавање, уједно је и, термо и звучни изолатор, не захтева хобловање, а у одређеним условима може бити и  погодан је за увођење система подног грејања. Оно што је све важније за свакодневни живот јесте и то да обезбеђује добру термалну стабилност.

Фото: Промо

А када говоримо о његовом изгледу - када се сложи у вашем дому, захваљујући иновативним дезенима, тешко да ћете на први поглед проценити да ли је реч о ламинату, паркету, бродском, па чак и мермерном поду.

Добра вест је да су ламинати од прошле године НОВА категорија у асортиману Форма Идеале, где је у понуди преко 60 дезена ламината, различитих димензија, карактеристика, као и начина завршне обраде. Поред богатог избора ламината Форма Идеале се побринула да свим купцима обезбеди и комплетан допунски асортиман, који чине подлоге, лајсне одговарајућих декора, ПВЦ конектори, спољашњи и унутрашњи углови, алуминијумске лајсне... Све на једном месту!

А ако сте близу одлуке да и ваши подови заблистају, имамо још једну добру вест!

У свих 40 салона Форма Идеале, у 36 градова у Србији (продајну мрежу погледајте овде), као и у Интернет продавници можете одабрати жељени дезен, потребне додатке и све то можете, ако желите, платити на одложено (услови плаћања)!

Фото: Промо

Оно што је актуелни хит јесте месечна акција, са одабраним дезенима на попусту, а чији избор може бити значајна уштеда за ваш кућни буџет. За ваш дом је савршен избор – ламинат 8/31 за 831 динар по м2, а акција траје до 08. априла. Поклоните свом дому трајно решење које одговара стилу уређења вашег дома и нека ваши подови заблистају.

На крају, да резимирамо! Само је вас пар корака дели од новог пода, а они никада нису били лакши: изаберите дезен – одаберите начин плаћања који вам одговара - понесите или наручите превоз – уградите и  уживајте истог поподнева у свом новом поду!
Када је све овако лако, чему чекање? Време је за сигуран ослонац и корачање које „шкрипи“!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

НИЈЕ ПИЋЕ: Тому је УБИЛА навика о којој се мало зна! Рокер свирао са Здравковићем, па открио детаље