Уз Смарт март акцију резервишите своје летовање у Тунису за само 99€ по одраслој особи: У Wayoutu увек повољније!

Промо

22. 03. 2023. у 10:00

ЗБОГ поверења које нам поклањате сваке године у све већем броју за вас смо припремили нове авантуре на новим дестинацијама.

Уз Смарт март акцију резервишите своје летовање у Тунису за само 99€ по одраслој особи: У Wayoutu увек повољније!

Фото: Промо

Представљамо вам нови бисер из Африке, после много година поново у понуди наше агенције – добродошли у Републику Тунис. После Египта, Кипра и УАЕ за који смо, захваљујући вама број 1 одлучили смо да за сезону 2023. за вас  припремимо другу страну северне Африке.

То је био разлог да се Wayout тим упути на ову дестинацију и за све наше госте припремимо понуду и пренесемо најсвежије информације како о хотелима тако и о самој дестинацији. Као што смо већ написали, Тунис је држава на северу Африке, а окружује је Средоземно море око кога су се обликовала обала дуга 1300км, са ситним, белим песком.

Издвајамо из понуде најтраженије хотеле за лето 2023:

Hotel Samira Club 3*

Фото: Промо

Велики отворен базен са тобоганима, тениски и кошаркашки терени, мини голф, терен за одбојку, ронилачки клуб, терен за мини фудбал, игралиште и мини клуб за децу са анимацијом, фитнес, сауну, бројни водени спортови и јахање коња. Хотел има и 15 аниматора који се брину за целодневну и вечерњу забаву хотелских гостију. Све собе су климатизоване, павиљонског типа, врло скромно намештене са купатилом и тоалетом, уредне су и чисте. Хотел је намењен пре свега младим и породичним туристима са децом којима су битнији летњи, спортски и забавни садржаји којих овај хотел има у изобиљу, него сам смештај. Испред хотела је уређено туристичко шеталиште са ресторанима и ноћним баровима. Услуга је на бази all inclusive-а. (Све укључено) Агенцијска категоризација 3*+

Delphin Al Habib 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у туристичкој зони Монастира. Удаљен је 350м од пешчане плаже (улица дели хотел од плаже), 500м од центра града Монастира, 8км од аеродрома у Монастиру и 150км од аеродрома у Тунису. Хотел располаже са 202 собе има 2 ресторана, 3 бара, снек бар, отворен и дечији базен, затворен базен, фитнес, масажу, фризерски салон, мини клуб, мини голф, тениски терен, мењачницу. Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са сателитским програмом, телефон. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

Houda Yasmine 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у центру Yasmine Hammamet. Удаљен је 350м од плаже (улица дели хотел од плаже), 70км од аеродрома у Тунису, 80км од аеродрома у Монастиру. Хотел располаже са 250 соба, има ресторан, снек бар, бар, отворен и дечији базен, затворен базен (није на располагању у периоду од 1. јуна до 30.септембра), 2 сале за семинаре и конгресе, мини голф, стони тенис, терен за тенис, терен за мали фудбал (30м x 60м), сауну (доплата-није на располагању у периоду од 1. јуна до 30.септембра), турско купатило (доплата), ђакузи (доплата), фризерски и козметички салон (доплата). Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са сателитским програмом, телефон, мини фрижидер, фен за косу. Лежаљке и сунцобрани, крај базена, су бесплатни. Исхрана је на бази шведског стола.

Cooee President 4*

Фото: Промо

Хотелски комплекс је удаљен 300м од пешчане плаже (улица дели хотел од плаже), 100м од аqуа парка (улаз уз доплату), 5км од центра Хамамета, 60км од аеродрома у Тунису, 85км од аеродрома у Монастиру. Хотел располаже са 215 соба у главној згради и 150 бунгалова у Tunisian Village комплексу-у оквиру хотела. Хотел има 2 ресторана, 3 бара, 2 отворена базена са делом за децу, мини клуб, масажу, билијар, стони тенис, мини голф, терен за тенис, мењачницу. Коришћење пешкира крај базена уз обавезан депозит. Свака соба има купатило, терасу, климу, фен за косу. Могућност најма сефа-уз доплату. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

Skanes Serail 4* lux

Фото: Промо

Хотел се налази на пешчаној плажи туристичке зоне Сканес, удаљен је 6км од центра Монастира, 12км од центра града Соуссе, 2км од аеродрома Монастир, 145км од аеродрома Тунис. Хотел располаже са 214 соба, има 2 ресторана, снек бар (отворено само током летњих месеци), 3 бара (током летњих месеци је расположиво 5 барова), отворен и дечији базен, затворен базен, ђакузи, масажу, тениски терен, мини клуб за децу, мини голф, билијар, мењачницу, више сала за семинаре и конгресе, продавницу, сервис прања и пеглања веша. Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са кабловским програмом, телефон, фен за косу. Коришћење сунцобрана и лежаљки, на плажи и крај базена је бесплатно. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

 

Royal Jinene 4*

Фото: Промо

Хотел се налази на плажи, удаљен је 4,5км од центра Sousse, 3км од центра Порт ел Кантаоуи, 135км од аеродрома у Тунису, 23км од аеродрома у Монастиру. Припада хотелском комплексу Jinene који чине два хотела- Jinene3* и Royal Jinene 4*. Хотелски комплекс има заједнички садржај. Хотел Роyал Јинене располаже са 102 собе, има ресторан, бар, снек бар, отворен базен са делом за децу, затворен базен (на располагању током зимских месеци), сауну, фитнес, турско купатило, мини клуб, стони тенис, билијар, мењачницу. Могућност најма сефа (доплата). Свака соба има купатило, климу, терасу, ТВ, телефон, фен за косу. Могућност најма мини фрижидера (доплата). Услуга је на бази шведског стола.

 
Palm Beach Skanes 4*

Фото: Промо

Миран породичан хотел који се налази на идеалној локацији, у близини Монастира. Од аеродрома је удаљен 4км. Хотел нуди 300 смештајних јединица. Свака соба је климатизована, поседује ТВ и балкон. У склопу хотела је базен, а за госте се организује схоw и разне активности. Гостима на располагању су два ресторана и три бара. Беспалатан WiFi је доступан на јавним површинама. Уз доплату гости могу да користе спа центар и масаже.

 

Le Hammamet Hotel & Spa 4*

Фото: Промо

Хотел поседује модерно уређене собе, стандардно опремљене: клима, САТ ТВ, телефон, WiFi, засебно купатило са феном за косу. У склопу хотела је главни ресторан где се служе доручак, ручак и вечера, као и бар који је такође доступан гостима који користе All Inclusive услугу. Од осталих садржаја ту је: велики базен на отвореном, затворени базен који ради зими, игралиште за децу, разне друге анимације, fitness центар, спа центар, теретана, продавнице...

Houda Golf Beach & Aqua Park 3*

Фото: Промо

Хотел се налази на пешчаној плажи, у близини голф терена. Удаљен је 10км од града Sousse, 10км од центра Монастира, 6км од аеродрома Монастир, 150км од аеродрома Тунис.Гостима су доступна три базена, један са тобоганом и дечији базен, затворен базен (није на располагању током летњих месеци). У склопу услуге у хотелу гости могу да користе: фитнесс, аеробик, теретану. Увече се организује забавни програм и схоw.

Le Soleil Abou Sofiane 4*

Фото: Промо

Удаљен је само 25км од аеродрома у Монастиру, 8км од центра Соуссе и 30км од центра Монастира. Le Soleil Abou Sofiane Hotel поседује око 380 соба подељене у две зграде на три спрата. Свака соба у хотелу има свој балкон или терасу. Собе су климатизоване и стандардно опремљене (мини бар, ТВ...). Свака соба има сопствено купатило. У склопу хотела је башта и велики спољашњи базен. Ту је и неколико ресторана и барова: "Le Doyen", a la carte ресторан "Le Jasmine" са традиционалном тунижанском кухињом, Snack Bar на базену, Бар на тераси и многи други. Гостима хотела је на располагању fitness центар, Kids Club, тениски терен, терен за одбојку на песку, боћање и водени спортови. За госте хотела се свакодневно одржавају разне активности и тематске вечери.

Riadh Palms 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у центру Суса. Трансфер од аеродрома у Тунису траје око 2 сата, од Енфиде око 40 минута, а од Монастира око 30 минута. Хотел поседује леп отворен и мали затворен базен, базен за децу, мали гимнастички простор, две сауне, салу с видео игрицама, дискотеку, организовану забаву за децу и одрасле. У оквиру хотела налазе се три ресторана, као и 4 бара. Хотел има 650 соба, све су климатизоване, са телефоном, телевизором и купатилом које има тоалет у одвојеној просторији. Сефови се доплаћују, мини-бар такође. Интернет је могуће користити код рецепције. All inclusive услуга је на бази шведског стола.

 

Mahdia Beach & Aquapark 4* Lux

Фото: Промо

LTI Mahdia Beach је последњи пут реновиран 2020. године. У питању је веома популаран породичан хотел са једним од највећих аqуа паркова у Тунису. Хотел поседује око 440 соба коју су распоређене у неколико зграда. Собе су простране, са балконом или терасом, клима уређајем, засебним купатилом са феном, сат ТВ, телефоном, мини фрижидером и сефом који се доплаћује. Гостима је на располагању рецепција која је отворена 24х. У склопу хотела је главни ресторан "Софра", два à la carte ресторана: La Tienda (интернационална кухиња) и La Cascatta (италијанска кухиња) и неколико барова (Lobby, Pool и Snack bar). Од осталог садржаја који је гостима на располагању ту су: отворени базен за одрасле, базен за децу, затворени базен, аqуа парк са 10 тобогана, одбојка на песку, боћање, билијар, Wi-Fi интернет (са ограниченом брзином и бројем корисника), дневна и вечерња анимација. Дискотека се доплаћује.

Sentido Bellevue Park 5*

Фото: Промо

Објекат ЛТИ Беллевуе Парк се налази у летовалишту Port El Kantaui, а у понуди има приватни простор на плажи, базен на отвореном и садржаје за припрему роштиља. Гостима овог хотела са 5 звездица на располагању су врт и климатизоване собе са бесплатним WiFi интернетом. Рецепција ради нон-стоп, а хотел поседује и базен у затвореном. Свака смештајна јединица у овом хотелу има flat-screen ТВ са сателитским каналима и балкон, док се из појединих пружа поглед на море. У свакој јединици се налази гардеробер. Континентални или доручак на бази шведског стола са топлим и хладним јелима служи се сваког јутра. Ресторан у оквиру овог смештајног објекта нуди јела интернационалне кухиње. Објекат LTI Bellevue Park има и дечје игралиште. Гости могу да играју стони тенис и пикадо у хотелу. Сус се налази на 11 км од објекта LTI Bellevue Park, док је Монастир удаљен 27 км. До Међународног аеродрома Енфида-Хамамет има 22 км.

 

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Фото: Промо

Налази се у самом центру града, на плажи, надомак медине, главних трговачких улица и корниша - поплочаног шеталишта крај мора. Трансфер од аеродрома у Тунису траје око 2 сата, од Енфиде око 40 минута, а од Монастира око 25 минута. Хотел има 4 бара и 6 ресторана у згради, на плажи и око базена, затворени базен у оквиру Марине Спа центра, један отворени базен с морском и два са слатком водом.

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

Фото: Промо

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ДУХОВСКИ ПОНЕДЕЉАК: Шта према веровању нипошто не треба радити