Уз Смарт март акцију резервишите своје летовање у Тунису за само 99€, а остатак платите 20 дана пред пут: У Wayoutu увек повољније

Промо

20. 03. 2023. у 10:00

ЗБОГ поверења које нам поклањате сваке године у све већем броју за вас смо припремили нове авантуре на новим дестинацијама.

Уз Смарт март акцију резервишите своје летовање у Тунису за само 99€, а остатак платите 20 дана пред пут: У Wayoutu увек повољније

Фото: Промо

Представљамо вам нови бисер из Африке, после много година поново у понуди наше агенције – добродошли у Републику Тунис. После Египта, Кипра и УАЕ за који смо, захваљујући вама број 1 одлучили смо да за сезону 2023. за вас  припремимо другу страну северне Африке.

То је био разлог да се Wayout тим упути на ову дестинацију и за све наше госте припремимо понуду и пренесемо најсвежије информације како о хотелима тако и о самој дестинацији. Као што смо већ написали, Тунис је држава на северу Африке, а окружује је Средоземно море око кога су се обликовала обала дуга 1300км, са ситним, белим песком.

Издвајамо из понуде најтраженије хотеле за лето 2023:

Safa Aqua Park 3*

Фото: Промо

Хотел је удаљен 50м од плаже (улица дели хотел од плаже), 10км од центра Hammameta, 1км од центра Yasmine Hammmaet, 35км од Набеул, 75км од аеродрома у Тунису, 106км од аеродрома у Монастиру. Хотел располаже са 420 соба, има ресторан, 3 бара, отворен и дечији базен, отворен базен са 5 тобогана (aqua park), затворен базен (на располагању током зимских месеци), фитнес, сауну, масажу, мини клуб, 2 тениска терена, мини голф, стони тенис, мењачницу, сервис прања веша. Могућност најма сефа код рецепције (доплата и депозит). Лежаљке и сунцобрани на плажи уз доплату. Свака соба има купатило, климу, терасу, телефон, фен за косу. Могућност најма ТВ и мини фрижидера (доплата). Исхрана је на бази шведског стола.


Hotel Samira Club 3*

Фото: Промо

Велики отворен базен са тобоганима, тениски и кошаркашки терени, мини голф, терен за одбојку, ронилачки клуб, терен за мини фудбал, игралиште и мини клуб за децу са анимацијом, фитнес, сауну, бројни водени спортови и јахање коња. Хотел има и 15 аниматора који се брину за целодневну и вечерњу забаву хотелских гостију. Све собе су климатизоване, павиљонског типа, врло скромно намештене са купатилом и тоалетом, уредне су и чисте. Хотел је намењен пре свега младим и породичним туристима са децом којима су битнији летњи, спортски и забавни садржаји којих овај хотел има у изобиљу, него сам смештај. Испред хотела је уређено туристичко шеталиште са ресторанима и ноћним баровима. Услуга је на бази all inclusive-а. (Све укључено) Агенцијска категоризација 3*+

Delphin Al Habib 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у туристичкој зони Монастира. Удаљен је 350м од пешчане плаже (улица дели хотел од плаже), 500м од центра града Монастира, 8км од аеродрома у Монастиру и 150км од аеродрома у Тунису. Хотел располаже са 202 собе има 2 ресторана, 3 бара, снек бар, отворен и дечији базен, затворен базен, фитнес, масажу, фризерски салон, мини клуб, мини голф, тениски терен, мењачницу. Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са сателитским програмом, телефон. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

Houda Yasmine 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у центру Yasmine Hammamet. Удаљен је 350м од плаже (улица дели хотел од плаже), 70км од аеродрома у Тунису, 80км од аеродрома у Монастиру. Хотел располаже са 250 соба, има ресторан, снек бар, бар, отворен и дечији базен, затворен базен (није на располагању у периоду од 1. јуна до 30.септембра), 2 сале за семинаре и конгресе, мини голф, стони тенис, терен за тенис, терен за мали фудбал (30м x 60м), сауну (доплата-није на располагању у периоду од 1. јуна до 30.септембра), турско купатило (доплата), ђакузи (доплата), фризерски и козметички салон (доплата). Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са сателитским програмом, телефон, мини фрижидер, фен за косу. Лежаљке и сунцобрани, крај базена, су бесплатни. Исхрана је на бази шведског стола.

Cooee President 4*

Фото: Промо

Хотелски комплекс је удаљен 300м од пешчане плаже (улица дели хотел од плаже), 100м од аqуа парка (улаз уз доплату), 5км од центра Хамамета, 60км од аеродрома у Тунису, 85км од аеродрома у Монастиру. Хотел располаже са 215 соба у главној згради и 150 бунгалова у Tunisian Village комплексу-у оквиру хотела. Хотел има 2 ресторана, 3 бара, 2 отворена базена са делом за децу, мини клуб, масажу, билијар, стони тенис, мини голф, терен за тенис, мењачницу. Коришћење пешкира крај базена уз обавезан депозит. Свака соба има купатило, терасу, климу, фен за косу. Могућност најма сефа-уз доплату. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

Skanes Serail 4* lux

Фото: Промо

Хотел се налази на пешчаној плажи туристичке зоне Сканес, удаљен је 6км од центра Монастира, 12км од центра града Sousse, 2км од аеродрома Монастир, 145км од аеродрома Тунис. Хотел располаже са 214 соба, има 2 ресторана, снек бар (отворено само током летњих месеци), 3 бара (током летњих месеци је расположиво 5 барова), отворен и дечији базен, затворен базен, ђакузи, масажу, тениски терен, мини клуб за децу, мини голф, билијар, мењачницу, више сала за семинаре и конгресе, продавницу, сервис прања и пеглања веша. Свака соба има купатило, терасу, климу, ТВ са кабловским програмом, телефон, фен за косу. Коришћење сунцобрана и лежаљки, на плажи и крај базена је бесплатно. Исхрана је на бази шведског стола-самопослуживање.

 

Royal Jinene 4*

Фото: Промо


Хотел се налази на плажи, удаљен је 4,5км од центра Sousse, 3км од центра Port el Kantaoui, 135км од аеродрома у Тунису, 23км од аеродрома у Монастиру. Припада хотелском комплексу Јинене који чине два хотела- Jinene3* и Royal Jinene 4*. Хотелски комплекс има заједнички садржај. Хотел Royal Jinene располаже са 102 собе, има ресторан, бар, снек бар, отворен базен са делом за децу, затворен базен (на располагању током зимских месеци), сауну, фитнес, турско купатило, мини клуб, стони тенис, билијар, мењачницу. Могућност најма сефа (доплата). Свака соба има купатило, климу, терасу, ТВ, телефон, фен за косу. Могућност најма мини фрижидера (доплата). Услуга је на бази шведског стола.

 

Le Hammamet Hotel & Spa 4*

Фото: Промо

Хотел поседује модерно уређене собе, стандардно опремљене: клима, САТ ТВ, телефон, WiFi, засебно купатило са феном за косу. У склопу хотела је главни ресторан где се служе доручак, ручак и вечера, као и бар који је такође доступан гостима који користе All Inclusive услугу. Од осталих садржаја ту је: велики базен на отвореном, затворени базен који ради зими, игралиште за децу, разне друге анимације, fitness центар, спа центар, теретана, продавнице...


Houda Golf Beach & Aqua Park 3*

Фото: Промо

Хотел се налази на пешчаној плажи, у близини голф терена. Удаљен је 10км од града Sousse, 10км од центра Монастира, 6км од аеродрома Монастир, 150км од аеродрома Тунис.Гостима су доступна три базена, један са тобоганом и дечији базен, затворен базен (није на располагању током летњих месеци). У склопу услуге у хотелу гости могу да користе: fitness, аеробик, теретану. Увече се организује забавни програм и show.

Riadh Palms 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у центру Суса. Трансфер од аеродрома у Тунису траје око 2 сата, од Енфиде око 40 минута, а од Монастира око 30 минута. Хотел поседује леп отворен и мали затворен базен, базен за децу, мали гимнастички простор, две сауне, салу с видео игрицама, дискотеку, организовану забаву за децу и одрасле. У оквиру хотела налазе се три ресторана, као и 4 бара. Хотел има 650 соба, све су климатизоване, са телефоном, телевизором и купатилом које има тоалет у одвојеној просторији. Сефови се доплаћују, мини-бар такође. Интернет је могуће користити код рецепције. All inclusive услуга је на бази шведског стола.

 

Mehari Hammamet Thalasso & Spa 5*Lux

Фото: Промо

Смештен је јужно од центра летовалишта Yasmine Hammamet. Собе су стандардно опремљене, климатизоване са минибаром и балконом. У склопу хотела налазе се 4 ресторана. Главни ресторан је на бази шведског стола. Један од ресторана је са италијанском кухињом и заказује се. Хотел поседује теретану, спољашњи и унутрашњи базен. Спа, wellness, хамам и парно купатило су такође гостима на располагању, уз доплату. WiFi је доступан само на јавним површинама. Аеродром Cartago у граду Тунису удаљен је 60км од хотела.

 

Calimera Delfino Beach Resort & Spa 4*

Фото: Промо

Хотел је смештен на полуострво Кап Бон - део Туниса који је најближа тачка Европи. Налази се на пола пута између места Набел и Hammamet, на један километар од плаже Мрезга, на шест километара од центра Hammameta и на шест километара од Набела. Од аеродрома у Монастиру удаљен је 150км. Плажа Hammamet је удаљена 2км од хотела, док је Касба у Хамамету удаљена 6,5км. Delfino Beach resort&spa је за своје госте обезбедио три отворена базена окружена са терасама за суннчање. Један од базена је релаx базен резервисан за одрасле.

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Фото: Промо


Налази се у самом центру града, на плазжи, надомак медине, главних трговачких улица и корнисша - поплочаног шеталишта крај мора. Трансфер од аеродрома у Тунису траје око 2 сата, од Енфиде око 40 минута, а од Монастира око 25 минута. Хотел има 4 бара и 6 ресторана у згради, на плажи и око базена, затворени базен у оквиру Марине Спа центра, један отворени базен с морском и два са слатком водом.

 

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5*

Фото: Промо

Налази се у туристичкој зони Сканес. Хотел је на одличној локацији, на само 3км од Монастира. Медина у Сусу удаљена је 13км од хотела. Хотел нуди отворени базен, башту и терасу. Од осталог садржаја ту су: СПА, Fitness центар, базен. Поседује сопстевну дугачку, широку пешчану плажу. Коришћење сунцобрана и лежаљки су бесплатни за госте хотела.

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу online платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

Фото: Промо

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДРУГИМА ТО НЕ БИ ПАЛО НА ПАМЕТ! Оно што је Никола Јокић урадио без лопте у НБА финалу постало је тема дана (ВИДЕО)