РАДИО "НОВОСТИ" ДОБИО ФРЕКВЕНЦИЈУ: Савет РЕМ доделио 11 радијских и две ТВ фреквенције за Београд

В.Ц.С.

26. 12. 2022. у 13:42

САВЕТ РЕМ-а доделио је на данашњој седници две дозволе за телевизијско емитовање за зону расподеле Авала, такозване београдске фреквенције - ТВ Студију Б и ТВ Уни. Такође, издато је 11 дозволa за радио-станице које емитују програм за територију Града Београда, а међу њима је и Радио "Новости".

РАДИО НОВОСТИ ДОБИО ФРЕКВЕНЦИЈУ: Савет РЕМ доделио 11 радијских и две ТВ фреквенције за Београд

FOTO: Arhiva novosti

Осим наше радио-станице, ту су још и Радио Студио Б, Накси радио, Радио Топ ФМ, Носталџи, Радио С 3 и С4, Радио Пинк, Супер ФМ, Welcome to fun radio и Радио ТДИ.

РЕМ овога пута није одлучивао о додељивању дозволе за пету фреквенцију за телевизију са националном покривеношћу, будући да је судски спор у току, па се одлука, по речима председнице Савета РЕМ-а Оливере Зекић, неће доносити до његовог окончања. За пету фреквенцију конкурисале су само четири телевизије - Нова С, Курир, Коперникус и БК.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (1)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!