НЕ ЗНАМ ШТА СЕ ДЕСИЛО, ЗА ЊУ СВИ ИМАЈУ РЕЧИ ХВАЛЕ: Директор о снимку на ком разредна прети ђацима

Новости онлине

07. 12. 2022. у 14:02

СНИМАК на ком наставница једне основне школе у Београду, уједно и разредни старешина, прети плаћеним батинашима својим ђацима, шокирао је не само јавност, него и запослене у тој школи.

НЕ ЗНАМ ШТА СЕ ДЕСИЛО, ЗА ЊУ СВИ ИМАЈУ РЕЧИ ХВАЛЕ: Директор о снимку на ком разредна прети ђацима

Фото: В. Митрић

За сада није познато шта је претходило оваквим претњама, а њене колеге и даље не могу престану да се чуде, јер кажу да за њу свих ових година колико ту ради имају само речи хвале.

- Нисте ви ни паметнији, ни јачи од нас. Ако ништа друго, имам више пара од тебе да платим некога да те бије сваки дан. Веруј, већ ми је доста и деце и школе и васпитања. Заслужили сте батине, заслужили сте да будете доведени у ред. Значи, ако ништа друго нећу ја да прљам руке, него ћу другима да дам да те лепо млате, све док се не доведеш у ред - чује се на објављеном снимку.

- Ми нисмо знали за снимак све док се није појавио на друштвеним мрежама, а оног тренутка када сам добио снимак остао сам затечен. Наставница која се чује на снимку јесте наш радник, моја дугогодишња колегиница, која у нашој установи ради већ 12 година - каже директор школе Добрица Синђелић за Блиц и додаје да су за њу могле да се чују само речи хвале.

- Њен кабинет као и њен рад и однос са колегама, родитељима и ученицима никада није био споран, искрено вам кажем, најмање сам се надао да ће ме снаћи овако нешто од стране наших запослених радника - каже нам директор.

Као директор школе, каже да никад није одобравао коришћење мобилних телефона током наставе, међутим, сада му је то мање спорно.

- Мени је тежи случај што је изговорила такве речи, него што је наш ученик користио мобилни телефон и снимао на часу - навео је директор.

Он додаје и да школа броји више од 600 ђака и да је једна од најбољих у општини, по свим активностима, као и да су увек имали одличну сарадњу са ученицима, родитељима, као и мештанима.

- Заиста ми је жао што се овако нешто догодило у нашој школи - каже он и додаје да за својих 35 година радног искуства, а посебно у последњих 15 година откако је директор, "никада се такав или сличан инцидент у историји школе није догодио.

- Заиста ми је јако тешко и криво што је наша колегиница тако поступила - искрен је он и додаје: "Наравно, не оправдавам поступак наше колегинице, покренут је и поступак против ње. Оно што желим да истакнем као директор ове образовне институције, јесте да желим јавно да се извиним родитељима, као и ученицима моје школе, а према наставници ће се даље поступити искључиво према закону".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: Сви се изненаде кад ми виде документа

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: "Сви се изненаде кад ми виде документа"

ЛЕГЕНДА југословенске рок сцене и некадашњи члан састава Бијело дугме, Жељко Бебек, заправо носи мало другачије име од овог по ком је свима познат.

29. 03. 2023. у 13:06

Коментари (1)

НИЈЕ ДОВОЉНО САМО ИСПИРАЊЕ: Једини прави начин чишћења јагода