Хуаwеи Мате 50 Про – оперативни систем ЕМУИ 13 и потпуно ново кориснично искуство

Promo

30. 11. 2022. у 16:00

Компанија Хуаwеи започела је нову еру паметних телефона лансирањем модела Мате 50 Про.

Хуаwеи Мате 50 Про – оперативни систем ЕМУИ 13 и потпуно ново кориснично искуство

Фото: Промо

Поред фантастичних функција и практичности телефона, камером високог стандард са ултра отвором бленде која подлеже подешавању од чак 10 нивоа, опцијом СуперЦхарге и дизајном који савршено одговара свакодневним потребама, Хуаwеи Мате 50 Про јединствен је и по томе што је први паметан телефон са оперативним системом ЕМУИ 13, који  корисницима обезбеђује сасвим другачије корисничко искуство.

Шта доноси ЕМУИ 13?

Овај оперативни систем, наизглед је сличан ЕМУИ 12 окружењу – али су у њему ипак направљене значајне промене. Интелигентан, усклађен, међусобно повезан – оперативни систем ЕМУИ 13 доноси нову генерацију интуитивних функција које обезбеђују још боље корисничко искуство. Представљањем Хуаwеи Мате 50 Про паметног телефона, компанија Хуаwеи представила је и нову генерацију оперативног система ЕМУИ 13.

Оперативни систем ЕМУИ 13 бржи је и ефкаснији. Корисницима нуди побољшани кориснички интерфејс и карактеристике приватности и безбедности. Креиран је тако да побољша сваки аспект дигиталног искуства корисника, без обзира на његове навике. ЕМУИ 13 повезује дигитални живот корисника и уређаје, не само кроз комуникацију два паметна уређаја, већ и спајањем низа уређаја у ентитет Супер уређаја.

Фото: Н. Р.

Нове погодности у преузимању апликација на Хуаwеи Мате 50 Про телефону

ЕМУИ 13 оперативни систем нуди корисницима нове начине приступа и интеракције са информацијама на почетном екрану.

Компанија Хуаwеи учинила је све да корисницима својих паметних уређаја омогући брзу и лаку инсталацију ап и њихово ажурирање путем три начина на свим ЕМУИ 13 и ранијим Хуаwеи мобилним телефонима.

Корисницима је најпре доступна АппГаллерy продавница са свим релевантним апликацијама и игрицама. За Хуаwеи кориснике АппГаллерy је јединствена платформа на којој могу да приступе својим омиљеним апликацијама. Овај паметан и иновативни систем нуди лак приступ апликацијама, уз оцене и рецензије које су прегледне за претраживање и читање. АппГаллерy је доступан на свим Хуаwеи уређајима и једноставан за коришћење.

Такође, корисницима је доступан и ПеталСеарцх у којем можете да укуцате име апликације коју желите да инсталирате, пронађете је и приступе скидању или ажурирању апликације као и до сада. На крају, ту је и Гспаце, односно Гоогле Плаy Сторе у оквиру Гспаце апликације, преко које и на Хуаwеи паметним уређајима имате могућност инсталације и коришћења Гоогле апликација.

Савршена организација свих апликација

ЕМУИ 13 оперативни систем доноси могућност прављења паметних фолдера (СмартФолдерс). У паметним фолдерима на главном или другим екранима можете комбиновати изглед и распоред апликација како желите. ЕМУИ 13 нуди и фолдере који могу да се листају, као фасцикла, а додате су и нове опције за виџете, којих има више и могу да комбинују различите апликације – време и сат, време и календар и слично. Превлачењем нагоре на одређеним иконама апликација, корисници могу генерисати виџете услуге апликације и затим их закачити на почетни екран или додирнути било који слободан простор да их сакрију. Ове функције обезбеђују претраживање и управљање информацијама и услугама унутар апликације на једноставан и ефикасан начин.

ЕМУИ 13 такође нуди могућност слагања или комбиновања одабраних виџета услуге преко функције ЦардФолдер који доносећи паметан и једноставан начин организације. Корисници могу да слажу виџете исте величине заједно и дуго притискају да би их видели у облику водопада ради лакшег прегледа и сортирања. Доступни су и виџети различитих величина за комбинацију са пречицама за апликације, као што је батеријска лампа. Виџети који се комбинују могу се подесити по величини према жељама корисника.

Фото: Н. Р.

Функција СмартФолдерс на ЕМУИ 13 оперативном систему пружа корисницима више опција за величину фасцикле. Поред претходних опција односа страница 2:2 и 4:4, нова верзија додаје 1:2, 2:4 и друге различите величине. Како корисници мењају величину својих фасцикли, број приказаних апликација ће се променити у складу са тим, пружајући ефикаснији почетни екран.

Неке од иконица (оне које испод себе имају цртицу) је могуће и повећати, па од обичне може да се направи интерактивна иконица – која нуди директно приступање и активацију одређених опција без уласка у саму апликацију. Тако, на пример, фолдер галерије можете да учините већим и да директно приступате уређивању и измени слика, камери, омиљеним фотографијама, видеима и слично.

Велики број позадинских процеса ЕМУИ 13 окружења направљен је да омогући квалитетнији и бржи рад телефона, који ће дуже остати брз и без загушења.

СуперСтораге – не размишљајте о простору и апликацијама које не користите

Велики простор за складиштење са СуперСтораге фунцијом омогућује корисницима много веће могућности складиштења података, али и у неограниченом броју апликација. СуперСтораге је прва технологију за компримовање коришћене меморије и проширење доступног простора за складиштење у хиперпростору.

Преко функције СуперСтораге, дупликати датотека се аутоматски откривају и означавају за корисника а ово укључује и садржај послат из апликација трећих страна, као што је иста фотографија послата са различитих платформи за ћаскање. Корисници тада могу да изаберу да компримују дупле датотеке преко апликације Huawei Оптимисер. Поред тога, СуперСтораге такође може да идентификује апликације које нису коришћене неко време, да заврши компресију након потврде корисника и да ослободи апликацију у реалном времену како би се постигло оптимално управљање складиштем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

УСЛЕДИЋЕ ОДМАЗДА, КИЈЕВ ЋЕ ИЗГОРЕТИ: Нема преговора