"ЈАВИО СЕ МАЈЦИ ИЗ УЖИЦА И РЕКАО ДА МУ НИЈЕ ДОБРО" Братислав Минић нестао почетком новембра- породица моли за помоћ

Новости онлајн

26. 11. 2022. у 21:30

ЧЕТРДЕСЕТПЕТОГОДИШЊЕМ Братиславу Минићу из Ариља од 7. новембра губи се сваки траг.

ЈАВИО СЕ МАЈЦИ ИЗ УЖИЦА И РЕКАО ДА МУ НИЈЕ ДОБРО Братислав Минић нестао почетком новембра-  породица моли за помоћ

Фото: Друштвене мреже

По речима његове мајке Слађане последњи телефонски контакт имала је са њим 7. новембра када јој се кратко јавио и рекао да је у Ужицу и да му није добро. Након тога телефон је искључен и поред максималног ангажовања да му уђу у траг и сазнају шта се дешава, родитељи нису дошли ни до каквих информација.

Забринути Минићи су 11. новембра отишли у Ариљску полицију да пријаве случај, где су изнели све нелогичности везане за његов нестанак, а које су их навеле да сумњају да нешто није у реду.

Фото: Друштвене мреже

Мајка Слађана тврди да је у кући оставио ранац без ког није нигде ишао, врата су била откључана, а кључ који увек стоји испод саксије није био на свом месту.

Како је Братислав радио као возач камиона позвали су и његовог послодавца који је потврдио да се није појавио на послу, иако је имао заказану туру за Русију.

Мајка такође наводи да је тужилаштво у Пожеги одбило да да налог за лоцирање његовог телефона и како каже надлежне институције нису јој изашле у сусрет да прегледају надзорне камере које би га можда негде лоцирале.

- Желим само као родитељ да нам се син нађе, без обзира какав је, са свим својим врлинама и манама. Очајни смо као родитељи, а од полиције којој све смо све изнели још увек нисмо добили никакав одговор. На измаку смо снаге, само бисмо да пронађемо свог сина - каже Слађана Минић.

Уколико је неко видео Братислава, породица моли да се обрате надлежним органима или да контактирају Миниће.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (3)

УШТИПЦИ БЕЗ КВАСЦА: Са сиром и сусамом, мекани као јастук - савршени за доручак (ВИДЕО)