ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: "Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени"

З.У.

25. 11. 2022. у 12:27

НА ПОДРУЧЈУ Суботице и Хоргоша данас је приведено више од 600 ирегуларних миграната, а иста акција одвија се и у Београду.

ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени

Фото: З.У.

На терену, на подручју Суботице борави и министар унутрашњих послова Братислав Гашић, који је овде дошао како би пружио подршку припадницима МУП-а који се свакодневно суочавају са ирегуларним мигрантима и криминалним групама кријумчара људи.

Такође, министар Гашић је на лицу места и као подршка грађанима Суботице, Хоргоша и околних места, како би их уверио да је полиција увек ту да заштити њих и њихову имовину.

- Нулта толеранција према свима који су злоупотребили наше гостопримство. Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени - поручио је министар Гашић са терена. 

Подсетимо, како смо сазнали, на подручју Хоргоша и Суботице до сада је приведено више од 600 ирегуларних миграната који ће бити превезени у избегличке центре на југу Србије, а заплењено је и оружје.

Акција се одвија и у Београду, где полиција склања мигранте са београдских улица и тргова.

Подсетимо, на Хоргошу су синоћ мигранти правили хаос и пуцали, и угрозили безбедност локалног становништва, а након чега је уследила акција МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (2)

СРПСКИ МАТИЧАРИ ТВРДЕ: Већ на венчању знамо ко ће се развести - открили и који су знаци кључни