"ПЛАШИМО СЕ ДА ЈЕ НАША ТАЊА ОТЕТА" Породица девојке из Жабља пролази кроз пакао - Тањи Димић се од петка губи сваки траг

Новости онлајн

02. 10. 2022. у 16:13

Апел породице нестале Тање Димић (18) из Жабља од петка се шири друштвеним мрежама, а како је испричала Тањина маћеха, Душка Боберић, њена пасторка је изашла да прошета и од тада јој се губи сваки траг. Када је изашла на себи имала црну јакну, дукс и хеланке.

ПЛАШИМО СЕ ДА ЈЕ НАША ТАЊА ОТЕТА Породица девојке из Жабља пролази кроз пакао - Тањи Димић се од петка губи сваки траг

Фото: Фацебоок

Два дана од Тањиног нестанка, Душка наводи да још увек нема никаквих информација о њој.

- Ја сам јој маћеха, али сам је одгајала од малих ногу, као да је моје рођено дете. Ништа се није догодило тог дана, нисмо се свађали, она је рекла да иде да прошета и нестала. Уверена сам да нешто није у реду, јер она никада ништа слично није урадила- прича маћеха.

Она тврди да им се Тања у једном моменту јавила са лажног профила и рекла да је у Београду код неког момка.

- Ми смо то одмах пријавили полицији, патрола је отишла кућу тог младића, али се испоставило да је не познаје и да нема везе са Тањом. Претресана му је цела кућа од пода до плафона. Плашим се да је она негде заточена - кроз сузе прича Душка.

Душка истиче да сумња да је девојку неко намамио преко лажног профила, па онда отео.

- Сумњам и да нам је она послала ту поруку. Нисам је чула и видела и не могу да гарантујем да је то она. Ако чита овај текст нек нам само јави да је жива и здрава.

Да подсетимо, девојка је последњи пут виђена је у петак, око 21 час и 20 минута у Улици Лазе Костића у Жабљу и од тада јој се губи сваки траг.

- Телефон јој је искључен од тада- каже маћеха нестале.

Несрећна жена испричала је да њена пасторка није имала дечка.

- Колико смо ми знали није имала дечка, ни симпатију. Причала сам јој увек, ако има некога може слободно да каже свом оцу, не би јој правили проблем. Информације да се удала и то што људи коментаришу јако нас боли - рекла је жена.

Она је навела да је девојчица била доступна у петак до 12 сати, али да се није јављала на телефон ни када ју је позвала око 11, након чега је отац звао али је била недоступна.

(Курир)

БОНУС ВУДЕО:

Јунак спасао Скопље од нових жртава: Ко је био Максим који је први подвижник Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ПРЕЖИВЕО УЗ ПОМОЋ КОЦКЕ Како је Бјела живео у Америци - сниматељ открио непознате детаље: Извукао нас је