ЧУВАЈУ СЕЋАЊЕ НА ПРВОГ НАЧЕЛНИКА ПОСЕБНОГ ОДЕЉЕЊА: Одржан Први меморијални куп посвећен Горану Ненадовићу (ФОТО)

Новости онлине

01. 10. 2022. у 14:10

Управа за извршење кривичних санкција организовала је данас Први меморијални куп из практичног стрељаштва у знак сећања на прерано преминулог начелника Посебног одељења КПЗ Пожаревац (Забела) Горана Ненадовића.

ЧУВАЈУ СЕЋАЊЕ НА ПРВОГ НАЧЕЛНИКА ПОСЕБНОГ ОДЕЉЕЊА: Одржан Први меморијални куп посвећен Горану Ненадовићу (ФОТО)

Фото: УИКС

Организовањем меморијалног купа који ће носити име колеге Ненадовића, Управа жели да сачува сећање на првог начелника Посебног одељења, који је изненада преминуо у својој 43 години пре непуних годину дана.

Фото: УИКС

- Горан је био један од наших највећих професионалаца који је учествовао у изради бројних законских аката везаних за извршење казне затвора за најтежа кривична дела - истакао је директор Управе Дејан Царевић.

Он је објаснио да је Ненадовић био изузетно посвећен послу, не штедећи себе упркос свим изазовима које он носио са собом.

- Ненадовић је поставио високе критеријуме у Служби ба обезбеђење и на другима је да поштују легат човека који је волео униформу и био одан служби и држави изнад свега - нагласио је Царевић.

Он је истакао да ће Ненадовић остати упамћен и по својим људским квалитетима јер је, пре свега, био пријатељ који је умео да саслуша и помогне људима у свакој ситуацији.

На меморијалном купу je учествовалo 67 припадника Службе за обезбеђење из 20 казнено-поправних установа који су се такмичили екипно и појединачно.

На турниру су представљени опрема интервентне јединице Окружног затвора у Београду и производни програм КПЗ Београд – школски ранчеви, спортске и женске торби, као и опрема од непромочивог материјала за лов, риболов и планинарење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ТУЖБА ЗБОГ ВРЕЂАЊА МОРАЛА: За 29. 11. окачио заставу Југе на кући у Хрватској, полиција одмах дошла