КАРАВАН „БУДИ ХРАБРА“ КРЕЋЕ СРБИЈОМ: Уз „Дунав осигурање“ бесплатни ултразвучни прегледи жена широм земље

Промо

01. 10. 2022. у 10:00

TOKOM октобра, који се широм света обележава као Међународни месец борбе против рака дојке, Компанија „Дунав осигурање“ је и ове године пружила подршку пројекту „Буди храбра“, како би заједно са Удружењем „Жена уз жену“, подизалa свест о распрострањености ове болести и указалa на важност превенције и раног откривања малигнитета.

КАРАВАН „БУДИ ХРАБРА“ КРЕЋЕ СРБИЈОМ: Уз „Дунав осигурање“ бесплатни ултразвучни прегледи жена широм земље

Фото:sky_photography

У склопу акције, Караван опремљен ултразвучним апаратом и неопходном опремом за дијагностички преглед обићи ће градове широм Србије, како би омогућио женама да обаве бесплатне прегледе на лицу места. Компанија „Дунав осигурање“ ће, препознајући реалне потребе и приоритете у области здравља, овом приликом представити свој програм здравственог осигурања и осигурања за случајеве оболевања од рака Cancer protection – који, осим финансијске, обухвата и стручну подршку – могућност прибављања другог лекарског мишљења.

Додатно лекарско мишљење, уз детаљну независну ревизију успостављене дијагнозе и препорученог начина лечења осигураника од стране мултидисциплинарног тима лекара одговарајућих специјалности, укључује ангажовање водећих светских медицинских центара специјализованих за дијагностику и лечење канцера. Управо је ова услуга много пута до сада утицала на ток лечења, будући да могућност прибављања другог лекарског мишљења у некој од реномираних лекарских установа може допринети спокојнијем доношењу одлуке осигураника о процесу лечења, уз додатно специјалистичко ангажовање и подршку у даљем процесу излечења.

Караван „Буди храбра“ обилазиће током целог месеца градове у нашој земљи, а траса Каравана може се погледати на линку. Прегледи у градовима се заказују на лицу места, у термину од 11:30 до 12 часова, док ће се обављање прегледа вршити у периоду од 12 до 18 часова.

Све додатне информације о пројекту могу се пратити и путем друштвених мрежа, где ће на компанијским налозима бити објављена актуелна дешавања и кретање трасе Каравана.  

Више детаља у вези са покрићем и условима добровољног здравственог осигурања и програмом осигурања Cancer protection, заинтересовани могу добити бесплатним позивaњeм Контакт центра Компаније „Дунав осигурање“ на број 0800 386 286 или на веб-сајту www.dunav.com.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ВЕЛИКИ ГРЕХ: Обичај који се усталио на српским сахранама у супротности је са црквеним учењима