КУКАСТИМ КРСТОМ ПОКУШАВАЈУ ДА ДИСКРЕДИТУЈУ РЕМ: У Новом Саду претње на фасади зграде у којој живи члан Савета Регулаторног тела

В.Н.

06. 08. 2022. у 11:36

НА фасади зграде у Новом Саду у којој живи Милорад Вукашиновић, члан Савета Регулаторног савета за електронске медије (РЕМ), јутрос је осванула порука са кукастим крстом. Случај је пријављен полицији.

КУКАСТИМ КРСТОМ ПОКУШАВАЈУ ДА ДИСКРЕДИТУЈУ РЕМ: У Новом Саду претње на фасади зграде у којој живи члан Савета Регулаторног тела

Фото: Приватна архива

Вукашиновић истиче да је ово логична последица кампање коју поједини медији, у сарадњи са невладиним организацијама, спроводе већ месецима.

- Раде то с циљем дискредитације не само одлуке о додели националних дозола него и против чланова Савета РЕМ –а који су свој посао обавили су складу са законом и правилима струке. Исписивање порука са нацистичким симболима јасан је показатељ да они који то раде и сами имају нацистичку свест - наглашава Вукашиновић додајући да је и пре два дана на улици у Новом Саду истим поводом доживео провокацију од стране једног човека.

Фото: Архива ВН

 

Овај познати новинар и публициста подсећа да је и раније, уређујући врло гледану емисију „Геополитика“, у којој су о актуелним темама, укључујући и нацификацију хрватског друштва, неспремног да се суочи са темама из своје прошлости и садашњости, добијао претње.

БОНУС ВИДЕО - ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ ЗЛОЧИНАЧКЕ АКЦИЈЕ "ОЛУЈА": Више хиљада људи се окупило у Новом Саду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

МНОГИ СЕ ИЗНЕНАДЕ КАДА ЧУЈУ: Знате ли коју средњу школу је завршио Радош Бајић?