УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на путевима и удеси

Novosti online

09. 07. 2022. у 18:45

ЈАВНО предузеће Путеви Србије дало је упозорење за возаче због радова и удеса на саобраћајницама у Србији.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на путевима и удеси

Никола Фифић

На Ауто-путу Е-75, на деоници петља Лесковац Југ-петља Грделица, код места Копашница, у смеру ка Врању, због саобраћајне незгоде саобраћај се одвија возном саобраћајном траком. Екипе су на терену.

Молимо учеснике у саобраћају да возе пажљиво и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Обустава саобраћаја на државном путу II А реда број 129, преко моста на Тиси у Тителу

ЈП „Путеви Србије" Вас обавештава да ће 10.07.2022. године у периоду од 8 до 18 часова доћи до потпуне обуставе саобраћаја на државном путу II А реда број 129, Тител – Перлез, мост на Тиси.

За саобраћај се затвара мост због асфалтирања приступних саобраћајница, биће дозвољен пролаз преко моста хитним службама, ватрогасцима и полицији.

Алтернативни путни правац: Тител-Шајкаш (IIA 129), Шајкаш-Ђурђево-Жабаљ (IIA 114), Жабаљ-Зрењанин (IБ 12) и Зрањанин-Перлез (IБ 13).

Након 18 часова, саобраћај ће се одвијати према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

​​

* Нормализован саобраћај након саобраћајне незгоде на државном путу II A реда број 137, код места Доња Бадања, код Лознице.

* Ауто-пут Е-763, деоници петља Уб - петља Лајковац, до 01.11.2022.г, радови на одржавању леве коловозне траке, за саобраћај се затвара излаз на петљи Уб, у смеру ка петљи Сурчин Југ, а саобраћај се одвија двосмерно у десној коловозној траци ( од км 41+000 до км 47+800).

* Ауто-пут Е-75, петља Хоргош – петља Суботица-север, смер ка Београду - радови на демонтажи и монтажи заштитне ограде у разделном појасу до 28.07.2022. г. Затворена је претицајна саобраћајна трака и саобраћај се одвија возном и зауставном сабраћајном траком.

* Зрењанин – Ечка, од 11.07.2022.г, почињу радови на фази 2б појачаног одржавања када ће на снази бити тотална обустава саобраћаја од раскрснице улица Доситеја Обрадовића / Београдска до кружне раскрснице улица Београдска / Барањаска / Пере Добриновића у Зрењанину. За време извођења радова користиће се алтернативни путни правац улицама Оповачка / Лазаревачки друм / Банатска/ Милетићева. Планирано трајање извођења радова на овој деоници је 30 дана.

Завршени су радови на деоници од км 125+915 до км 127+210 и од км 122+910 до км 122+990.

* Ваљево (Брежђе) – Брежђе, од Рајковића до Богдановића брдо и Брежђе – Срасла буква, од Богдановића брдо до Козомора, због манифестације „6. Рели Мионица" 10.07.2022. од 8 до 20ч, биће обустављен саобраћај.

* На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

* Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:

-на граничном прелазу Хоргош, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута,

-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 40 минута,

-на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 90 минута,

на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 40 минута,

-на граничном прелазу Батровци, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну