ПОРОДИЧНИ ОДМОР У ПРАВОМ СМИСЛУ: Базени, добра плажа, разноврсне анимације, укусна и разноврсна храна, шта више пожелети

Промо

04. 07. 2022. у 16:00

ЗАПАЊУЈУЋА историја земље у којој је пре 5000 година рођена цивилизација, древне грађевине и легенде о животима њених владара су оно што изнова и изнова фасцинира посетиоце ове надасве занимљиве дестинације.

ПОРОДИЧНИ ОДМОР У ПРАВОМ СМИСЛУ: Базени, добра плажа, разноврсне анимације, укусна и разноврсна храна, шта више пожелети

Фото: Промо

Египат је и даље „дар Нила“, дар у пространству пешчане пустиње Сахаре - на идеалној географској позицији да постане заувек туристичка дестинација из снова, са излазом на Средоземно и Црвено море, на милион квадратних километара, делом у североисточној Африци, а делом у Азији.

Фото: Промо

Прави бисер ове земље је свакако Хургада, која ће вам пружити топлу добродошлицу и загрлити вас својим бескрајно дугим златним плажама. Мирис староцивилизацијске мистике, порција ситног песка и тиркизно море у неограниченим количинама, прави рецепт за уживање! Од малог рибарског села настала је позната туриситичка атракција која се дичи својим нестварно лепим морем и разнобојним подводним светом који нисте ни слутили да постоји. У Хургади ћете бити ушушкани у удобност пространих хотела са могућношћу да комбинујете опуштање на лежаљкама са обиласком невероватног Каира, роњењем на Рајском острву, које са правом носи такво име, или узбудљивим одласком на Safari у Сахару. Можете бити сигурни да ће вам Хургада пружити једно незаборавно и јединствено искуство које ћете пожелети да поновите и дуго препричавате пријатељима.

Фото: Промо

Прави доживљај можете искусити десетак километара јужно од центра, у хотелу омиљеном међу посетиоцима Хургаде, Desert Rose 5*. Чаробно лепа башта украшена мирисним и разнобојним цвећем, пешчана лагуна дуга читав километар и базени за одрасле и децу у којима ћете моћи увек да се освежите. Са бокова пешчане лагуне, налазе се две плаже на отвореном мору, као и док, за госте који преферирају неприпитомљено море. Мањи део једне плаже је са коралним гребеном, који ће бити интересантан онима који су заљубљени у посматрање подводног света или онима који то још нису искусили, а имају жељу.

Фото: Промо

Хотелски комплекс Desert Rose 5* заузима површину од око 300.000 м2  и пружа својим гостима одличан однос цене и квалитета услуге, па му се гости из године у годину радо враћају. Захваљујући all inclusive концепту хотела, нећете морати да бринете да ће нешто да вам недостаје и моћи ћете потпуно да се опустите док услужно особље брине о вама. Уживаћете у разноврсним залогајима у главном хотелском ресторану „Палм“ или у неком од a la carte ресторана са италијанском или либанском кухињом и рибљим специјалитетима, а ту су и бројне друге активности – аква парк, модерни барови у којима су вам, у одређено време предвиђено алл инцлусиве формулом, доступни освежавајући напици и заслађење, затим и разни спортски терени.

Фото: Промо

Уколико прижељкујете прави породнични одмор, хотел Desert Rose 5* је са својим бројним садржајима идеалан избор за вас. Велелепни ризорт се може похвалити бројним садржајима у погледу анимације, како за одрасле, тако наравно и за оне најмлађе. Велики базени, тобагани, дечији клуб…све је то радост за децу, али и за њихове родитеље који тиме могу да “украду” мало времена да се и сами одморе и релаксирају. Малишани ће на тај начин потпуно уживати у свом одмору са алл инцлусиве услугом, али и ви ћете уживати да их видите широког осмеха. Овај хотел наравно, спада у категорију „двоје деце гратис“.

Фото: Промо

Хотел Desert Rose 5* је топла препорука туристичке агенције “1 A Travel” у којој увек можете добити одговоре на све ваше недоумице и испланирати савршен одмор.

Фото: Промо

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност online резервације и уплата преко 1A Travel Green. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖИВОТ ЕНЦА ФЕРАРИЈА: Из свиле у сиромаштво до светске славе