ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Измене у саобраћају због радова на путевима

Танјуг

01. 07. 2022. у 09:00

ПРЕМА информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75, код петље Бешка - Нови Бановци, у смеру ка Београду, од данас до 7. јула планирани су радови у склопу редовног одржавања на кошењу разделног појаса.

ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Измене у саобраћају због радова на путевима

Ј.Ј.Баљак

За време извођења радова за саобраћај је затворена претицајна трака у дужини од пет километара у смеру извођења радова, а саобраћај се одвија возном траком.

На ауто-путу Е-75, код петље Хоргош-Суботица-СЕВЕР, у смеру ка граничном прелазу Хоргош - Нови Сад, до 15. јула најављени су радови на демонтажи и монтажи заштитне ограде, саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.

На деоници пута Бајина Башта - Перућац, до 1. септембра од 7 до 22 часова планирани су радови на санацији клизишта Бушинско поље, уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Ириг-Марадик до 14. јула биће извођени радови на рехабилитацији пута, у току светлог дела дана.

Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима или ручно по потреби, у дужини до 600 метара, док се током ноћи саобраћај одвија двосмерно на суженом делу коловоза.

На деоници Кнић-Мрчајевци до 15. септембра најављени су радови на мосту преко Бресничког потока уз наизменично пропуштање возила, наведено је у саопштењу Путева Србије.

БОНУС ВИДЕО - ПАДОБРАНЦИ СЛЕТЕЛИ НА РОСУЉЕ: Српски војници приредили спектакл

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК 18. АВГУСТ: Још ништа од освежења, данас до 37 степени