ЋЕРКА УМРЛА ОД ДРОГЕ, СИН СЕ УТОПИО У ДУНАВУ: Исповест мајке Иване Млађовић - Брат је за сестром отишао од туге (ФОТО)

Novosti online

27. 06. 2022. у 23:43

ПОСЛЕ четири године ћутања мајка глумице и Плејбој зечице Иване Млађовић је први пут проговорила о губитку мезимице.

ЋЕРКА УМРЛА ОД ДРОГЕ, СИН СЕ УТОПИО У ДУНАВУ: Исповест мајке Иване Млађовић - Брат је за сестром отишао од туге (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Како трагедија никада не иде сама, Љиљана Млађовић нам је открила да је мало после Иванине смрти изгубила и сина.

Наиме, цела Србија брујала је о трагичној смрти од предозирања 30-годишње глумице из серије "Село гори, а баба се чешља" и Плејбој модела Иване Млађовић, а поред ње је те кобне ноћи у несвесном стању у стану у Крагујевцу лежао вереник Милош Ковачевић, чији су живот лекари спасли. Иванина мајка Љиљана не престаје да плаче за ћерком, а да несрећа буде већа, мало после Иване на трагичан начин изгубила је и сина Јована, који се удавио у Дунаву.

- Страшно ми је тешко, моја бол је огромна и нико је неће излечити док сам жива. Мени је и син Јован одмах за Иваном отишао. Удавио се у Дунаву, био је много везан за сестру и није могао никако да је преболи. Волели су се и увек свуда ишли заједно, били посвећени једно другом. Обоје су сахрањени у Рашкој, за непуних годину дана обоје су отишли - кроз сузе прича Љиљана.

Каже да кад би књигу писала, имали би људи шта да читају.

Фото: Принтскрин

- Сад идем на гробље да будем са децом, споменици су им један до другог. Док сам жива, има да патим и плачем за њима, много ми недостају сваког дана. Моја Ивана је била дивна, добра и пажљива, сви су причали да ће имати лепу будућност, волела је и да глуми. Била је добра ћерка, знала је баш сваки празник да ми честита, рођендан и све. Сад кад дођу ти неки датуми, много ми је тешко, преплачем их...

Иванина мајка Љиљана за бол и сузе које је исплакала после губитка мезимице криви Иваниног вереника Милоша Ковачевића, за кога тврди да је наркоман, који је у канџе порока увукао и њену ћерку.

"НЕ МОЖЕ НАС РАЗДВОЈИТИ НИ СМРТ"

Ивана Млађовић је неретко постављала фотографије уз емотивне поруке с вереником Милошем Ковачевићем, кога њена мајка Љиљана криви за ћеркину смрт. Неколико месеци пред смрт Ивана је испод слике с Милошем написала да воли што јој увек чува леђа.

- Лепо је имати мушкарца који ти чува леђа јер је то љубав, а и поштовање и увек је уз мене, шта год било. Велика подршка у мом животу - написала је глумица, а вереник јој је одговорио као да је наслутио трагедију:

- И увек ћу и бити, до краја живота, шта год да се деси ти имаш мене, а ја тебе. Нико и ништа нас не може раздвојити, чак ни смрт, анђеле мој. Волим те заувек.

- Нашла је тог наркомана (Милош Ковачевић) и он јој је упропастио живот, ничему он не ваља. Упропастио ју је баш он и нико други. Покушавала сам да их раздвојим, ма све сам покушавала и ништа нисам могла да урадим, шансе није било. Он је мени чак и претио. Кад бих га негде видела и срела, с обе руке бих га задавила, па нек идем на робију. Не знам како га је упознала, таквог човека који јој ни по чему није приличио. Бранио ми је да је зовем, одвојио ме од мог детета. Тад су јој и почели проблеми, кад је с њим пошла - тврди Љиљана.

Љиљана каже да јој је једина утеха што зна да би њени наследници данас били задовољни што је послушала њихове савете, баш како су они желели, отишла у инвалидску пензију.

Каже да је део њене туге то што Иван није могао да јој опрости чињеницу да се након смрти његовог оца, који их је малтретирао, преудала, због тога чак и сестри и брату није дошао на сахрану.

Фото: Принтскрин

- Имам још једног сина Ивана. Да вам кажем, он сестри и брату није дошао ни на сахрану! Он је средње дете и одвојио се од нас, сад ме зове само кад му нешто треба. Није хтео да се опрости од брата и сестре јер сам се преудала у Рашку, то га је погодило. Њихов покојни отац је много пио, малтретирао децу и мене, тешко ми је било с њим. Ивана и Јован су мог другог мужа волели више него што су волели покојног оца, док Иван није могао да га прихвати. Остао ми је само један син, али, ето, и њега не виђам.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛЕГЛА НА ХАУБУ АУТА У ПОКРЕТУ: Снимак из Београда запрепастио мреже (ВИДЕО)