Техноманија отворила Bosch Concept Store продавницу

Промо

24. 05. 2022. у 11:04

Техноманија је у сарадњи са својим дугогодишњим партнером, компанијом Bosch, отворила јединствену и специјализовану продавницу – Bosch Concept Store.

Техноманија отворила Bosch Concept Store продавницу

Фото: Промо

У овој специјализованој радњи, која се налази у Херцеговачкој 19, у насељу Београд на води, потрошаче, поред уређаја за комплетно домаћинство, очекују и саветници за куповину.

Управо могућност да, кроз разговор са професионалним саветником, потрошачи добијају конкретне савете и препоруке, радњу Bosch Concept Store чини јединственом на тржишту.

Оваквим приступом купцу Техноманија и Bosch понудили су ново искуство куповине, јер нема више потребе да се сатима истражују многобројне понуде на интернету. Купац сада, уз разговор са личним саветником, може изабрати уређај који ће највише одговарати њиховим жељама и потребама без беспотребног губљења времена – рекла је Мирослава Јеремић, директорка маркетинга у Техноманији.

Термин за консултације са Bosch специјалистима може се заказати позивом на број телефона 069/8232030.

Ово није једина погодност, јер за све уређаје купљене у Bosch Concept Store, Техноманија и Bosch обезбедили су бесплатну испоруку, а на купцу је да одабере време и место доставе.

Нови Bosch Concept Store у Београду на води пружа потрошачима могућност да купују лако, брзо и једноставно и доживе куповину на сасвим другачији начин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТРШИЋ У ТРЦИ ЗА ТУРИСТИЧКУ ТИТУЛУ: Родно место Вука Караџића изабрано заједно са још два села да представља Србију на светском такмичењу