ПРЕДИВНА ПЛАЖА И ИЗУЗЕТНО ЛЕП ХОТЕЛ: Елеганција коју гарантује име Стеигенбергер

Промо

24. 05. 2022. у 16:00

Египат је све чешће избор наших људи за летовање, посебно јер осим лешкарења на плажи, пружа могућност излета од цивилизацијског значаја.

ПРЕДИВНА ПЛАЖА И ИЗУЗЕТНО ЛЕП ХОТЕЛ: Елеганција коју гарантује име Стеигенбергер

Фото: Промо

Ако сте икада били или разматрали могућност одласка на море у Хургаду, сигурно сте се сусрели са именом једног од најпознатијих, а истовремено и најквалитетнијих хотелских ланаца. Најновији члан овог ланца хотела јесте Steigenberger Resort Ras Soma 5*, који се, како му и име каже, налази у заливу Сома, познатом по сјајном купању.

Фото: Промо

Како је већ наглашено,у заливу Сома, где се надмећу плаже по лепоти, дом је нашао и Steigenberger Resort Ras Soma 5*. То ће највише одговарати онима којима је жеља да се истински одморе у оквиру свог ресорта, даље од центра ужурбане Хургаде. Вожња од аеродрома до овог хотела, траје око 35 минута.

Фото: Промо

Овај хотел, савршена је комбинација модерног и елеганције. Налази се на својој плажи, пешчаној наравно. Највећи део плаже чини лепо уређена купалишна зона, али постоји и један мањи део за оне који су очарани подводним светом, са мањим коралним гребеном. За госте хотела, бесплатно је коришћење лежаљки и сунцобрана на плажи.

Фото: Промо

Стандардно добра, штавише одлична услуга која је надалеко позната у хотелима из овог ланца, није изостала ни у овом хотелу. Једина разлика је што овај луксузни хотел нуди две опције услуге, а то су ноћење са доручком или полупансион. Главни ресторан Кахрамана је задужен за послужење доручка, а за оне који се одлуче за услугу полупансиона, за вечерњи оброк су на располагању бројни ресторани: азијска, арапска, јапанска, интернационална кухиња…

Фото: Промо

Постоје различити типови соба, али свака од њих 409 укупно, има клима уређај, САТ ТВ, фен за косу, кетлер и сеф. Након доброг купања и одмора у лепој соби, можете се опустити поред неког од базена или рекреирати по свом избору – тенис, одбојка на плажи, стони тенис, боћање, теретана.

Фото: Промо

Уколико смо вас заинтересовали, али нисмо погодили најадекватнији избор хотел за вас, погледајте и друге хотеле из наше понуде за Хургаду. Као и сваке године до сада, Египат и Турска су дестинације за које гарантујемо да ће вам остати у памћењу као најлепша летовања. И ове године, поред Хургаде, у понуди је и Шарм Ел Шеик. Уколико вам је удобније и осећате се сигурније, можете направити резервацију и онлине преко нашег сајта који се дичи тиме што штеди време, непотребно расипање штампаног папира и смањује непотребне ризичне контакте за време ситуације у којој се налазимо. За додатна питања и информације, али и резервације, можете нас контактирати и путем цалл центра, на број 011 655 7800.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Ласерска хирургија простате - када и коме се препоручује?