ДЕВЕДЕСЕТИХ ЈЕ БИЛА БОМБА: Ево како данас изгледа бивша снаја Слободана Милошевића (ФОТО)

Novosti online

26. 01. 2022. у 23:22

МИЛИЦА Милошевић била је прва снаја Слободана Милошевића, а познато је и да је за време деведесетих, велике немаштине и времена када је народ једва преживљавао, управо она прва уградила силиконе у груди.

ДЕВЕДЕСЕТИХ ЈЕ БИЛА БОМБА: Ево како данас изгледа бивша снаја Слободана Милошевића (ФОТО)

Фото: АП

Супруга Марка Милошевића није жалила новац како би се средила од главе до пете. Напумпала је усне до максимума, средила нос, али и јагодице. Увек је била сређена, обучена у луксузну гардеробу и углавном на високим штиклама парадирала је поред народа који је преживљавао дан за даном.

- То је вероватно најбољи човек којег сам упознала и којег ћу икада упознати. Он је посебна личност. Свако ко га није познавао као ја био је на губитку. Такав се више неће родити -изјавила је Милица једном приликом за Слободана Милошевића.

Рекла је да га је редовно посећивала у Хагу.

- Посећивала сам свекра скоро до последњег тренутка, водила сам и дете. Био је то тежак период. Слобу сам много волела, значило ми је што сам била привилегована да код њега одлазим. Њему је много значило када сам му доводила унука... Трудили смо се да Марко уопште не види да је то затвор. Сећам се, Слоба је једном донео велики бели пано, на којем је Марко цртао. Слоба је то после окачио у својој соби. Нажалост, то је све остало у Хагу.

Милица је иако није више део породице и даље добро збринута. Живи у Пожаревцу, ретко се појављује у јасвноти, док је Марко одавно у Русији где је, све док није преминула, живео са мајком Мирјаном Марковић и новом женом са којом је добио и ћерку.

БОНУС ВИДЕО - 5. oktobar 2000. - dan kada je goreo Beograd

(Стил КУрир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ДОЈАВА О БОМБИ У КБЦ ДРАГИША МИШОВИЋ: Антидиверзиони тимови одмах стигли, врши се провера