УПОЗНАТ САМ СА ТИМ: Огласио се Ненад Периш након информације да је његов син Матеј био активан на Вајберу

Novosti online

22. 01. 2022. у 09:43

МЛАДИЋ Матеј Периш (27) из Сплита, који је нестао у ноћи 30. на 31. децембра прошле године траје већ 22 дана, а медији пренели су да је његов Вајбер налог на телефону био активан синоћ у 21.53 сата.

УПОЗНАТ САМ СА ТИМ: Огласио се Ненад Периш након информације да је његов син Матеј био активан на Вајберу

Фото: AP Photo/Marko Drobnjakovic/МУП Хрватске/Јутјуб/РТЛ

Ова информација изазвала је лавину коментара и теорија о томе да ли је млади Сплићанин жив, а његов отац Ненад Периш објаснио је укратко о чему се заправо ради.

- Упознат сам са тим од стране полиције. Ради се о активностима које полиција спроводи у склопу истраживања свих детаља о овом случају - рекао је Ненад за наш портал.

Подсетимо, сигнал Перишевог мобилног телефона, како је утврдила истрага последњи пут је лоциран код Великог ратног острва око 02.40, 31. децембра.

Према реконструкцији кретања Матеје Периша, коју је направила српска полиција, сигнал његовог телефона последњи пут је ухваћен у близини Великог ратног острва, на ушћу Саве у Дунав.

Полицијски службеници прегледали су стотине сати материјала, снимака са свих надзорних камера са трасе кретања Периша и околине и на основу њих направили реконструкцију његовог кретања, од тренутка изласка из правца Бетон хале у 1.43 сати до момента силаска у реку Саву, у 1.52 сата после поноћи, одакле му се губи сваки траг.

(Телеграф.рс) 

БОНУС ВИДЕО: Реконструкција кретања Матеје Периша у ноћи нестанка

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕЛИ ДАНИ, ПА ЗАХЛАЂЕЊЕ: Детаљна временска прогноза за дане пред нама