МАТЕЈ ПЕРИШ ЈЕ СИНОЋ БИО АКТИВАН НА ВИБЕРУ: Мистерија мобилног телефона несталог Сплићанина (ФОТО)

Novosti online

22. 01. 2022. у 00:37 >> 01:06

МЛАДИ Сплићанин Матеј Периш (27), нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, када је изашао без јакне из београдског клуба "Готик" у који се никада није вратио.

МАТЕЈ ПЕРИШ ЈЕ СИНОЋ БИО АКТИВАН НА ВИБЕРУ: Мистерија мобилног телефона несталог Сплићанина (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Након пуних 22 дана потраге, Матеј је вечерас тачно у 21:53 био доступан на Виберу.

Људи који не губе наду да ће се нестали младић појавио поделили су ову информацију, што је изазвало лавину коментара на мрежама! Једно од објашњења је да је полиција била улогована на његов налог како би проверила комуникацију из претходног периода.

Фото Instagram printscreen/matej_peris_nestao

 

Подсетимо, сигнал Перишевог мобилног телефона, како је утврдила истрага, последњи пут је лоциран код Великог ратног острва око 02.40, 31. децембра.

Куда се кретао Матеј Периш

Према реконструкцији кретања Матејa Периша, коју је направила српска полиција, сигнал његовог телефона последњи пут је ухваћен у близини Великог ратног острва, на ушћу Саве у Дунав.

Полицијски службеници прегледали су стотине сати материјала, снимака са свих надзорних камера са трасе кретања Периша и околине и на основу њих направили реконструкцију његовог кретања, од тренутка изласка из правца Бетон хале у 1.43 сати до момента силаска у реку Саву, у 1.52 сата после поноћи, одакле му се губи сваки траг.

Последњи снимак Матеја Периша

Последњи снимак са сигурносних камера изазвао је највећу мистерију. Лоцирањем Матејевог телефона преко базних станица, индикативно је било кретање једног објекта у реци Сави, а време и траса кретања овог објекта се поклапа са кретањем Перишевог телефона.

Лоцирање телефона Матеја Периша

Како се верује, телефон је био у Матејовом џепу када је он ушао у ледену Саву код Београда на води, а последњи сигнал је ухваћен око километар и по низводно.На приказаном видео снимку у кадру који показује ушће Саве у Дунав, јасно се види објекат који се креће низ реку, а време и место се поклапају са кретањем Матејевог телефона.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО - Настављена потрага у реци Сава за несталим Матејом

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ТУЖАН ЈЕ БЕОГРАД, ЗБОГОМ МАТЕЈ: Весић упутио опроштајну поруку Сплићанину (ФОТО/ВИДЕО)