ВОЗАЧИ ОПРЕЗ РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ: Преусмерење саобраћаја у оба смера на ауто-путу код Бубањ потока

Танјуг

21. 01. 2022. у 18:54

НА ауто-путу Е-80, у зони тунела Сопот враћен је редован режим одвијања саобраћаја, након престанка снежних падавина, саопштили су Путеви Србије.

ВОЗАЧИ ОПРЕЗ РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ: Преусмерење саобраћаја у оба смера на ауто-путу код Бубањ потока

Никола Фифић

Упозоравају возаче да због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима.

Упозоравају и на радове на аутопуту Е-75, на деонции петља Водањ - петља Колари, а у зони петље Колари, због којих ће до 1. марта за саобраћај бити затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у оба смера, а саобраћај ће се одвијати зауставним тракама.

Петља Колари, у смеру Колари-Београд, остаје затворена за саобраћај.

На петљи Бубањ Поток на аутопуту Е-75, преусмерен је саобраћај из правца Београда на возну траку за супротни смер, а саобраћајни ток са обилазнице (Кружни пут) на претицајну траку за супротни смер, на делу од 300 м од петље Бубањ Поток ка старој наплатној станици. Укупно преусмерење је 400 м.

Из правца Ниша саобраћај се преусмерава у две саобраћајне траке-зауставну из правца Ниша и асфалтирано проширење зауставне траке, које се искористи за саобраћај.

На аплатним станицама нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције у 17.05 часова на граничном прелазу Градина, на излазу у земљу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

БОНУС ВИДЕО - СНЕГ У БЕОГРАДУ: Формиран бели покривач у главном граду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу