ОГЛАСИЛИ СЕ РОДИТЕЉИ СПЛИЋАНКЕ: Мајин отац открио све о односу Матеја Периша и његове ћерке

Новости онлајн

17. 01. 2022. у 19:59

ПРИЈАТЕЉИЦА Матеја Периша која живи у Подстрани код Сплита, а у време његовог нестанка била је у Београду, још се налази у Србији.

ОГЛАСИЛИ СЕ РОДИТЕЉИ СПЛИЋАНКЕ: Мајин отац открио све о односу Матеја Периша и његове ћерке

Фото: Фејсбук/AP Photo/Marko Drobnjakovic

На друштвеним мрежама, на страницама које се односе на Матејев нестанак, од синоћ се пише како је девојци забрањен излазак из Србије јер јој је одузет пасош.

То је данас демантовао српски МУП и навео да она и даље има пасош и да га јој српска полиција није одузела.

Нешто после 16 сати Слободна Далмација контактирала је њеног оца.

– Она је јутрос била на разговору у полицији, то вам могу потврдити. Али нема говора о томе како јој је одузет пасош. Требала би из Београда за Сплит кренути вечерас или сутра јер тренутно има неких проблема с аутом. Цело сам време с њом у контакту. Саветовао сам јој да поднесе тужбу против свих медија који пишу да јој је одузет пасош – каже отац девојке.

Осврнуо се и на ноћ када је Матеј нестао.

– Моја кћер ни у једном тренутку није била с тим момком у никаквом контакту. Послао јој је те вечери поруку на Инстаграм у којој је написао “Ди си!”. Али она с њим није успоставила комуникацију – каже.

Иначе, како се сазнаје, његова супруга, мама девојке о којој регион бруји већ данима, била је учитељица Матеју од првог до четвртог разреда у једној сплитској основној школи, а Матеј је с њиховим сином био добар пријатељ. И он је требао ићи у Београд, али је одустао од пута јер им је недавно у саобраћајној несрећи погинуо заједнички пријатељ па му није било до весеља.

У петак су многи новинари с њом покушали ступити у контакт, али она је избрисала све друштвене мреже, а на мобител се није јављала.

Претходно је своју профилну фотографију на Фејсбуку заменила црним позадином, а потом избрисала профил.

Данас је 18. дан потраге за Матејем, а многи се питају зашто девојка, којој се у вечери нестанка јавио на Инстаграм, толико дуго борави у Београду. Одговор за сада знају она и полиција.

БОНУС ВИДЕО:

СПЛИЋАНИН БОРАВИО У НАПУШТЕНОЈ КУЋИ: Погледајте где је Матеја свратио пре него што му се губи траг

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе