ЗА ОВИМ СТОЛОМ ЈЕ СЕДЕО МИЛУТИН МРКОЊИЋ: Последњи пут био на ручку два дана пре него што је отишао у болницу (ФОТО)

М.С.

28. 11. 2021. у 15:15

ПОЧАСНИ председник СПС Милутин Мркоњић, који је јуче преминуо, биће најверованије сахрањен у среду. Домаћа јавност опрашта се од политичара, а екипа "Новости" посетила је место где је Мрка редовно одлазио.

ЗА ОВИМ СТОЛОМ ЈЕ СЕДЕО МИЛУТИН МРКОЊИЋ: Последњи пут био на ручку два дана пре него што је отишао у болницу (ФОТО)

Фото: З.Јовановић

- Био је скроман, али галантан гост. Као обичан свет, није имао неко посебно пиће које поручивао. Углавном је пио воду, а некад би попио часицу ракије или белог вина.

Шаљивџија је био. Увек је имао неке своје шале. Последњи пут био је на ручку два, три дана пре него што је отишао у болницу  - каже за "Новости" Раде Радовановић који је више од 20 година послуживао Мрку у престоничком ресторану "Царева цуприја".

- Били смо пријатељи. Мрка је био господин у сваком смислу. Умели смо да останемо до касно у ноћ уз музику. Знао је да награди бакшишом музичаре, конобаре, али и да уђе у кухињу и поздрави и почасти куваре - каже за "Новости" Миленко Милић, власник ресторана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 18. МАЈ: Велика промена је стигла, температура нижа 10 степени, јак ветар, на југу киша и облаци, на северу сунце