"ПУНО ТЕ ЉУБИ..." Лечић објавио преписку са Штајнфелдовом: Послала му мејл у децембру 2016. године (ФОТО)

Novosti online

09. 11. 2021. у 13:52

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић, против кога је Више јавно тужилаштво у Београду одбацило пријаву за силовање коју је поднела Данијела Штајнфелд, објавио је на Твитеру преписку са Данијелом Штајнфелд путем мејла и Вајбера.

ПУНО ТЕ ЉУБИ... Лечић објавио преписку са Штајнфелдовом: Послала му мејл у децембру 2016. године (ФОТО)

Архива

Како Лечић тврди на свом Твитер налогу, иницијални мејл глумица му је послала 12. децембра 2016. године.

У мејлу, за који глумац каже да је део доказног материјала који је полиција прибавила вештачењем његово телефона, између осталог стоји:

- Леко! Надам се да ти ради ова адреса - немам твој број мобилног. Сто година! Како си, драги Леко, шта има? Ја сам добро, срећна у Њујорку и сад у краткој посети родитељима, слетела јуче. Неки продуценти су заинтересовани да праве Дневну заповест - филм! Причаћу ти како су дошли на ту идеју - та продукција ће сигурно правити post war филм, тако да траже сценарио. Све је још на преговорима, ако си ти иницијално заинтересован, и писац Ђурђевић, онда причамо даље - стоји у објави коју је Лечић објавио на Твитеру.

Лечић је објавио и део мејла у којем Штајнфелдова поручује Лечићу да би волела са њим лично да прича, па да због тога заједничким познаницима не помиње да се она на кратко вратила у Србију.

Мејл се завршава речима: "Пуно те љуби".

Лечић је објавио и део свог одговора Штајнфелдовој.

- Дени, много си ме обрадовала. Наравно да хоћу да се видимо. Обавезно. Остави ми твој број телефона у Београду или ме ти зови - одговорио је Лечић.

БОНУС ВИДЕО - Најбољи су кадрови иза сцене - снимање филма о Томи Здравковићу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему