КОЛАПС НА ГРАНИЦАМА: Теретна возила на Келебији чекају осам сати - Ево какво је стање на осталим прелазима

Танјуг

26. 10. 2021. у 16:18

НА наплатној станици Умчари из правца Београда возила чекају на наплату 15 минута, саопштили су Путеви Србије.

КОЛАПС НА ГРАНИЦАМА: Теретна возила на Келебији чекају осам сати - Ево какво је стање на осталим прелазима

Архива

На осталим наплатним станицама нема чекања, а према информацијама Управе граничне полиције тако је и на путничкимм терминалима на граничним прелазима.

Теретна возила, међутим, чекају на граничним прелазима и то на Келебији осам сати, на Хоргошу седам, на прелазима Шид и Бездан пет сати, На Богојеву шест, а на Батровцима три сата.

Путеви Србије упозоравају впзаче и на радове на појединим деоницама, па тако на аутопуту Е-75 од старе наплатне станице Бубањ Поток до петље Траншпед, на краку 3 до 27. октобра од 8 до 17 часова треба пчекивати радове уколико то временске прилике дозволе. Они неће битно утицати на проток саобраћаја и обезбеђени су адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, али Путеви моле возаче да поштују ограничење брзине и постављену саобраћајну сигнализацију, као и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

На деоници Пирот - Китка до 28. октобра од 9 до 12часова и од 13 до 16 биће потпуно обзтављан саобраћај због радова на асфалтирању коловоза. Алтернативни путни правац је локални пут.

На ауто-путу Е-75, на делу између петље Лесковац север и петље Грделица до 28. октобра од 8.30 до 17часова одвијаће се истражни радови за потребе рехабилитације пута, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Српска делегација посетила метро у Француској

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)