САНДЕЈ МИРОР: Бојси је у Србији дочекан као херој! (ФОТО)

Novosti online

05. 09. 2021. у 14:20

ПОЗНАТО је даје британски глумац Џон Чалис (78), чувени Бојси из "Мућки", велики љубитељ Србије.

САНДЕЈ МИРОР: Бојси је у Србији дочекан као херој! (ФОТО)

Foto: Printskrin Тwitter/@BeingBoycie

Глумац је на свом Твитер налогу објавио текст из "Сандеј мирор" под насловом " Бојси у Србији дочекан као херој".

Подсетимо, Чалис је и главни актер документарца о Београду, а тим поводом дао је интервју најтиражнијем британском дневном листу „Метро“ у ком са одушевљењем прича о Србији.

Он је објаснио како је настала идеја за снимање документарца „Бојси у Београду“.

- У фебруару прошле године, пре него што је почео овај хорор, седео сам певајући неке песме за снимања, када се појавила ТВ екипа из Србије. Мислио сам да се неко шали са мном. Али није, каже Челис.

Испричао је да је посетио Бели двор, иако тамо није била породица престолонаследника, али каже да зна како су они велики љубитељи „Мућки“.

- Отишао сам и до њиховог великог фудбалског клуба, Црвене звезде, срео сам се са свештеником Храма Светог Саве, научио сам и како да пијем њихову дивну ракију. Срби апсолутно обожавају „Мућке“. Виђао сам мурале Дејвида Џејсона (Дел Бој у серији, прим. прев.) и других јунака…, објашњава Чалис.

У Београду је посетио и Музеј аутомобила где је видео жути аутомобил на три точка „рилајант регал“, какав у „Мућкама“ возе Дел Бој и Родни Тротер.

- Мислим да Британци и Срби имају сличан смисао за хумор. Они воле наше шале, којих је било доста у Београду, као и јунаке серије - рекао је Чалис за „Метро“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК 24. МАЈ: Топло и нестабилно, могући локални пљускови са грмљавином