ГУЖВА НА ХОРГОШУ: Ево колико сати чекају теретна возила да изађу из земље

Танјуг

10. 06. 2021. у 18:31

ВОЗАЧИ у поподневним и вечерњим сатима могу очекивати повремено влажне или мокре коловозе с обзиром да су најављене падавине и то пре свега на подручју Зајечарског и Борског округа, упозорава Аутомото савез Србије.

ГУЖВА НА ХОРГОШУ: Ево колико сати чекају теретна возила  да изађу из земље

Фото: Ј.Лемајић

Више опреза и стрпљења ће возачима бити потребно и на многобројним деоницама на којима се изводе радови, наводи АМС у саопштењу.

Тако за сутра најављује радове на деоници петља Рума - петља Пећинци, због којих ће се саобраћај одвијати двосмерно на левом коловозу ауто-пута, у смеру Београд-Шид.

До 23. јуна од 18 до 6 часова изводиће се радови на поправци оштећених дилатационих спојница на Панчевачком мосту на деоници Београд - Панчево у оба смера, али не и током ноћи. У зони радова за саобраћај ће бити затворена једна трака, а саобраћај ће се одвијати слободном траком.

До 15. јуна изводиће се радови на редовном одржавању деонице Бор-Жагубица, а за време извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На наплатним станицама нема задржавања возила, као ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Возила на теретним терминалима чекају на излазу из земље пет сати на Хоргошу, два на Батровцима и по сат на Келебији и Сремској Рачи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИЧКА КОМПАНИЈА: Средњошколци представљају најбоље производе