ШАРГАРЕПА ЗА БОЉЕ ВАРЕЊЕ: У ово доба године на трпези треба да се нађе коренасто поврће

В. Н.

01. 12. 2021. у 18:14

ПОЧЕТАК хладнијег дела године значи да би на трпези све чешће требало да се нађе коренасто поврће.

ШАРГАРЕПА ЗА БОЉЕ ВАРЕЊЕ: У ово доба године на трпези треба да се нађе коренасто поврће

Фото Shutterstock

Међу овим намирницама посебно место заузима шаргарепа.

Исхрана богата шаргарепом позитивно утиче на здравље очију, коже, органа за варење и зуба.

Кад је реч о доброј пробави, шаргарепа има велики утицај.

Она подстиче продукцију пљувачке и прикупља есенцијалне минерале, витамине и ензиме који побољшавају варење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)