ДПС СЕ НЕ МОЖЕ ОПОРАВИТИ: Милан Кнежевић се огласио после дебакла Милове странке у Херцег Новом (ВИДЕО)

Novosti online

10. 05. 2021. у 11:10

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Црне Горе Милан Кнежевић истиче да је резултат Демократске партије социјалиста означен као дебакл, а да је њихов пад приметан још од 30. августа када су одржани избори.

ДПС СЕ НЕ МОЖЕ ОПОРАВИТИ: Милан Кнежевић се огласио после дебакла Милове странке у Херцег Новом (ВИДЕО)

Фото архива

- Ови резултати говоре оно што сам већ тврдио, а то је да су странке које су формирале парламентарну већину изгласавајући владу Здравка Кривокапића победиле у Херцег Новом, с тим што је резултат Демократске партије социјалиста означен као њихов дебакл, и силазак са политичке сцене. Они су до сада имали тринаест мандата, а сада је освојила осам мандата, и то је јасан тренд пада. Они се не могу опоравити од 30. августа - рекао је Кнежевић на ТВ Пинк.

Кнежевић напомиње да ће након јучерашњих избора, влада и парламентарна већина одлучити да Хецег Нови добије статус који заслужује.

- Херцег Нови је остао бастион опозиционарства, и за разлику од других градова, осим 2006. године, са кратним интервалом, ДПС буквално никада није била на власти. Верујем да ће влада и парламентарна већина одлучити да Хецег Нови добије статус који заслужује. Тамо се већина становништва национално изјашњава као Срби. Верујем да сада постоје елементи где ће Влада учинити да овај град који је бисер Боке Которске заслужио да буде постављен на прво место - додао је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)