МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Ђукановић је роба којој је давно истекао рок употребе!

Novosti online

06. 05. 2021. у 10:18

ПОКЛИЧ "Не дамо светиње" не своди се само на не дамо храмове него значи и не дамо језик, не дамо писмо, не дамо име, не дамо нацију, не дамо историју, не дамо образ и своје место међу људима и народима, каже Матија Бећковић.

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Ђукановић је роба којој је давно истекао рок употребе!

Фото: Н. Скендерија/AP Photo/Risto Bozovic

- И поред свих величанствених литија и јуначких подвига мученичке опозиције, бојим се да не би учинили ништа да им се није придружила међународна заједница, у коју се власт највише поуздавала.

- А страни фактор је боље од нас знао шта је та власт радила, а мора да је радила чуда чим је и међународној заједници досадила. Они сада све чине како би забашурили да су изгубили и мало-мало по моделу “молим, учитељице” пријављују и досађујују тој заједници не би ли их вратила у загрљај - наводи Бећковић.

- Она одговара да их не интересују ни Срби ни Црногорци, него криминал и корупција. А те две речи бивша власт не пушта преко зубнога прага.

- Дешавало се да појединац из познатих разлога мења идентитет, мења име, подвргава се пластичној операцији, измишља нову биографију… Такви појединци су кренули да мењају идентитет целом народу. И то оном који од свих проблема једино нема проблем идентитета. Ваља бити много стрпљив док све дође на своје место. Најважније је да је генетски реинжењеринг у Црној Гори пропао. Истина, познато је да Срби једва чекају да се у све разочарају. Ђукановић је роба којој је давно истекао рок употребе. Сада је на реду да се склони с полице - закључио је Бећковић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)